8 joululahjavinkkiä – Anna ainutlaatuinen lahja tukemalla kotimaista yrittäjää

Etsitkö tänä jouluna jotakin ainutlaatuista ja henkilökohtaista läheisellesi lahjaksi? Tue Suomen juhlavuonna kotimaista yrittäjää ostamalla joululahja esimerkiksi alla kootulta vinkkilistaltamme. Takaamme, että perheenjäsenesi, ystäväsi tai rakkaasi ihastuu jostakin alla mainituista lahjaideoista!

Herkkuja ja hyvinvointia

Happy Waffle avasi pop-up-liikkeen Helsinkiin ja on auki vain joulukuun loppuun asti. Jos läheisesi rakastaa herkutella ja kokeilla jotain uutta, kannattaa sinun viedä hänet Happy-vohvelille ja takaat samalla pop-up-liikeen onnistumisen!

Wita Wellness tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.

Namina Spa on pala eksoottista, hellivää Aasiaa keskellä Helsinkiä. Namina Spa tarjoaa hoitoja hieronnoista aina kasvohoitoihin ja spa-paketteihin.

Kotimainen Flow-kosmetiikka valmistaa luomukosmetiikkaa pohjoismaisista raaka-aineista. Lue lisää toimituksen testaamista tuotteista täältä ja täältä.

Lukemisen iloa

Helsingin Torikortteleissa sijaitseva Books and Stuff -pop-up-kirjakauppa tarjoaa Gummerus ja Cozy Publishing kustannustuotteiden lisäksi myös paljon muuta ihanaa! Pop-up-liike on auki vain jouluaattoon asti, joten ole ripeä.

Heini Röyskö julkaisi syksyllä esikoisromaaninsa Mustat Ikkunat, joka valloittaa lukijan hetkessä.

Vaihtoehtoista estetiikkaa

Vittu mitä paskaa – verkkokauppa tarjoaa mm. asiakkailleen humoristisia kortteja, julisteita ja kasseja synkemmän huumorin ystäville.

Mikset ostaisi läheisellesi tatuointilahjakorttia Krunikan Leiman osaavilta tekijöiltä?

Lue myös viime vuoden vinkit täältä.