8 kauneustrendiä, jotka räjäyttivät pakan New Yorkin muotiviikoilla

Huolimatta ennätyksellisen kylmästä ilmasta New Yorkissa, tarttui muotiviikoilta kannanotto: houkutus ottamaan ensi syksyn 2016 kokoelmista värikästä ja nuorekasta päälle.

Vogue poimi New Yorkin muotiviikoilta hius-ja meikkitrendejä, joita nähtiin sekä lavalla että sen ulkopuolella. Huomiota herättivät niin Altuzarran paluuta tekevät leidimäiset kiharat kuin Rihannan vallankumouksellisessa Fenty x Puma -malliston debyytissä nähdyt neon goth -huulipunatkin. Alta näet 8 kauneustrendiä muotiviikoilta.


1. Bad Gal Gothic

https://www.instagram.com/p/BCDzdTrs-Mg/?tagged=fentyxpuma

Siellä missä vallankumouksellinen henki on ilmassa, on myös sileät hiukset ja obsidiaanihuulet: esimerkkinä Rihannan Fenty x Puma -mallisto. Tänä keväänä siis musta ja gothic-tyyli ovat pop!

Alexander Wangin näytöksen eturivistä poimittua: K-pop tähti CL:n burgundin punaista huulille ja harmaat ombre pituudet hiuksissa.


2. Malli Yana Bovenistierin takatukka

https://www.instagram.com/p/BB7YBpxEAJe/

Apua. Muistatteko 80-luvun Ressu Redfordin takatukan? Mitäs sanoisitte, jos epätodennäköisin mallien näytöslookin voitto meni Yana Bovenistierille? Yllättävän kaunis takatukka pakotti minut sekä Voguen toimittajat miettimään “ah niin kultaista” 80-lukua ja piilotettuja juhlia takahuoneissa.

3. Glitter-varjostus eli contour

Tätä on varmaan itsekin pakko kokeilla, sillä tämä varjostus on saanut nimityksen Ziggy Stardust. Meikkiartisti Yadim piirsi glitterillä kulmakarvoista poskipäiden alapuolelle holografiset raidat, joita kuvailee sanoin: “Tuntuu vähän kuin mallit muuttaisivat muotoaan, ja glitteri antaa sumean vaikutelman näytöslavalle.” Meikki oli kunnianosoitus edesmenneelle David Bowielle.

4. Hot Fuzz kiharat

Mallit Alanna Arrington, Pooja Mor ja Frederikke Sofie tarjosivat stylisti Altuzzarran kanssa koruttoman romanttiset pehmeästi auki harjatut kiharat, jotka tulevat vallitsemaan tänä keväänä katukuvassakin. Kuka vain voi tehdä nämä luonnollisen kauniit kiharat itselleen. Paplariostoksille siis!

5. Reisitatuoinnit

Nyt jos koskaan on aika hankkia tatuointi, jos olet aiemmin sellaisesta haaveillut. Muotiviikkojen mielestä paras paikka tatuoinnille olisi muutama tuuma polvesta pohjoiseen eli keskellä reittä. Itselläni tuota samaista kohtaa koristaakin jo tatuointi, joten taidan olla muodin mukainen tänä keväänä.

Jos et ole kuitenkaan aikeissa hankkia tatuointia, niin tee kuin Hanne Gaby Odiele Alexander Wangin näytöksessä: pue sukkanauhat, joissa on jokin kuvio tai teksti reiden kohdalla.

6. Bleach Blonde Transformations

https://www.instagram.com/p/BBvIzFjuSzv/

Malli Bix Walton on valkaissut hiuksensa näytöslavoille dippaus-tekniikalla, ja Kim Kardashian West esiintyi platinablondina Yeezylla. Tuore sato muotiviikolla nähtyjä valkaisuainepullosta suoraan tehtyjä vaalennuksia hiuksissa enteilee keväälle uusia katseen kääntäjiä. Tämä saattaa enteillä minun mielestäni myös tukkakatoa. Joten jos halajat blondausta, käänny ammattilaisen puoleen, etteivät hiuksesi kärähdä.

7. Blocked Out Brows

Takahuoneen meikkiartisti Inge Grognard sekoitti mustaa akryylimaalia MAC:in mixing medium -eyelineriin piirtääkseen vahvat, graafiset ja maalaukselliset viivat kunkin mallin kulmakarvoja pitkin Hood by Airin näytökseen. Hän perusteli ideaansa sanoen: “On tärkeää saada kaikki huomio kulmakarvoihin, sillä paljas iho ja kosteutetut huulet eivät paljoa muuta tarvitse!”

Tämä olisikin hauska nähdä ihan katukuvassa, varsinkin kun kulmakarva-keskustelu käy kuumana laajalti mediassa ja keskustelupalstoilla. Itse suosin kulmissa muutakin väriä kuin pelkkää mustaa tai ruskeaa – kokeile vaikka liukuvärjäystä värikkäällä luomivärillä kulmissa!

8. Double Plaits

View this post on Instagram

Line up almost ready x vb #VBAW16

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tiukat parilliset palmikot ovat olleet esillä niin näytöslavoilla kuin lavan ulkopuolellakin. Kuuluisuudet kuten Kim Kardashian West ja Harper Beckham (kuvassa) tekivät ultimaattisen kannanoton kyseiselle lookille. Molemmat on nähty kyseiset palmikot päässä viikko sitten. Ehkä tässä on taas yksi hiusmuoti, jota tänä keväänä kannattaa kokeilla.

Kuinka moni näistä iski teihin? Itse ajattelin kokeilla ainakin glitter-varjostuksia.

Lähde: Vogue