Allas Sea Pool -merikylpylä

Syksyllä 2016 Helsingin Katajanokalle avattiin Allas Sea Pool -merikylpylä. Mielestäni idea oli aivan mahtava. Olen aina miettinyt, että mikä Helsingissä voisi vedota esimerkiksi turisteihin ja tämä jos jokin on jotain ihan uutta, ja toisin varmasti kauempaa tulleet ystäväni tänne. Allas Sea Pool järjestää pitkin kesää myös erilaisia musiikkitapahtumia. Perjantaina 7.7.2017 lavalle nousi kotimaamme tähdet Erin sekä Samuli Putro.

Samuli Putro-3.jpg

Tulin paikalle vähän myöhässä, koska autopaikan löytäminen on Helsingissä aina melkoista arpapeliä. Saavuttuani Allas Sea Poolille olin yllättynyt mitä kaikkea siellä oli. Juomapisteitä oli ainakin neljä ja istumapaikkoja riitti varmasti kaikille halukkaille. Oli kattoterassia, uima-allasta, rantatuoleja, kahvilaa, ja jopa metsämansikoita oli istutettu pihalle. Ensimmäistä kertaa elämässäni törmäsin unisex-vessoihin, jossa siis jonottivat niin miehet kuin naisetkin.

SeaPool

Parasta tässä oli varmaan se, että ihmisiä ei ollut liikaa. Mihinkään ei tarvinnut jonottaa kauaa ja kulku paikasta toiseen oli helppoa. Tämä asia tulee kuitenkin varmasti muuttumaan, kun suosio kasvaa. Ainoa ikävä asia, jota ei päässyt täälläkään pakoon, olivat lokit. Kannattaakin syödä eväät sisätiloissa..

SeaPool-3

Allas Sea Poolia kannattaa seurata somessa ja tutustua sen nettisivuihin. Keikkoja kesällä tulee vielä vetämään ainakin Robin sekä erikoiskeikan vetävä ruotsalainen The Sounds. Allas Sea Pool on kulttuurikeidas, joka tarjoaa ulkoilmaelokuvanäytöksiä, perhetapahtumia, musiikkia, uimista, saunomista, joogatunteja ja jopa hierontaa. Kattoterassi auringonlaskun aikaan oli aivan mieletön ja toikin mieleen ulkomaanmatkat.

Katso Erinin ja Samuli Putron keikkakuvat täältä.

Teksti ja kuvat: Jessica Johanson