Anna ainutlaatuinen lahja tukemalla kotimaista yrittäjää

Joulu on pian täällä, ja moni on varmasti jo ehtinyt ostaa joululahjat pukinkonttiin, mutta lahjatarpeita on muulloinkin! Ja mikä sen parempaa kuin tukea kotimaisia yrittäjiä lahjaa hankkiessa. Jos kaipaat vinkkejä esimerkiksi tuleviin lahjatarpeisiin, kuten syntymäpäivä, hääpäivä, ystävänpäivä, äitienpäivä ja isänpäivä, niin jatka lukemista.

Näyttävää käsityötä

Kuusade on tamperelaisen artesaanin ylläpitämä verkkokauppa, jossa myydään mm. valloittavia koruja ja pienoismalleja, jotka omistaja on tehnyt itse polymeerimassasta. Lisäksi Kuusade:n verkkokaupassa myydään paperituotteita, esimerkiksi itsesuunniteltua washiteippiä. Verkkosivuilla on myös erikseen kurssitarjontaa esimerksiksi syntymäpäiville!

Aida on korufirma, joka on kehitetty Suomessa asuvien pakolaisäitien työllistämistä varten. Aida tarjoaa sekä työpaikkoja niitä kipeästi tarvitseville että upeita silkkisiä tupsukorvakoruja koristamaan halukkaiden korvia. Tätä projektia tukemalla tuet äitejä, joiden olisi muuten vaikea työllistyä.

Leanika on kotimaisen nahkataiteilijan aikaansaannosta. Verkkokaupasta saat tilattua toinen toistaan upeampia erilaisia nahasta valmistettuja koruja, laukkuja sekä kukkaroita. Tuotteissa käytetty nahka on myös kasvisparkittu, eli siihen on käytetty allergisoivien kemikaalien sijaan kasviperäisiä aineita.

Mieli Design Studiosta löydät hauskoja ja tyylikkäitä julisteita, koruja, keittiötuotteita, tekstiilejä sekä kankaita. Mieli Design tarjoaa myös kuvituspalveluita, pinta- ja kuosisuunnittelua, graafista suunnittelua sekä kaikenlaista muutakin visuaalista suunnittelua.

Luontoystävällistä kosmetiikkaa

Olivia Kleinin ympäristöystävällinen kosmetiikka sopii kaikille ihotyypeille ja sivustolla on myös erillinen opas oikeiden tuotteiden valintaan. Olivia Klein on puhdas suomalainen kosmetiikkasarja ja tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia. Myös tuotepakkaukset on valmistettu kierrätettävistä aineista. Lue lisää kokemuksistamme tuotteista täältä ja täältä.

Luvially Organic on kotimainen, vielä ensiaskeliaan ottava luonnonkosmetiikkamerkki. Tällä hetkellä Luvially-merkkiä voi ostaa minttuisen huulivoiteen muodossa. Vaikka tuote on vasta kesällä lanseerattu on Luviallyn jälleenmyyjälista vakuuttava! Huulivoide valmistetaan Suomessa ja se sisältää kotimaista luomusertifioitua mehiläisvahaa. Huulivoidepakkaukset on myös valmistettu kierrätettävästä kartongista.

Luksusta ja elämyksiä arkeen

Kauneushuone Seela tarjoaa luksusta arjen keskelle. Seela on pieni kauneushuone Helsingin Lauttasaaressa Fysioterapia Kuntokasinon tiloissa ja palvelua tarjoaa ammattitaitoinen kosmetologi. Lahjaksi sopii täydellisesti esim. lahjakortti kasvohoitoon tai rakennekynsien ottoon.

Virtual Planet on ainutlaatuinen kauppakeskus Rediin avautunut elämys- ja viihdekeskus. Viihdekeskus tarjoaa virtuaalitodellisuutta koko perheelle ja sen keskiössä on Suomen ensimmäinen Multi-D -simulaattori. 6-paikkaisen simulaattorin lisäksi viihdekeskuksesta löytyy viisi uudenlaista virtuaalitodellisuuteen perustuvaa laittetta. Voit valita 10:stä eri virtuaalielämyksestä mieleisesi.

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Yhtiö myy yli 1000 elämystä, kuten tandemhyppyjä, rallikyydityksiä, kuumailmapallolentoja, Formula-ajoa ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Verkkokaupan lisäksi elämyslahjoja voi ostaa Kampin ja Itiksen myyntipisteistä.