Cape Universalin perinteiset ystävämyynnit houkuttelivat myös muusikoita paikalle

Köröttelimme toimituksen kanssa väsyneenä kylmässä ja kosteassa ruuhkabussissa Lauttasaareen keskiviikkoiltapäivänä. Miksi ihmeessä? Aluksi ei välttämättä voisi keksiä yhtäkään hyvää syytä, mutta Suomen kermaan sisältyvät vloggaajat ainakin tietävät, että keskiviikkona muun muassa Vans-, Brixton- ja Colorwear -brändejä edustava Cape Universal avasi ovet ja ystävämyyntinsä VIP-vieraille ja tänään ovet aukesivat myös muulle maailmalle. Hinnat houkuttelivat toimituksenkin koluamaan kenkähyllyhinsä täytettä niin menneeltä sesongilta kuin myös tulevan kauden mallikappaleista. Eipä ollut synkkä keskiviikkoiltapäivä enää synkkä, kun sai uudet kengät alleen!

Processed with VSCO with c1 preset

Talveksi lämmikettä!

Törmäsimme myös vieraiden joukossa muun muassa pop-tähti Benjaminiin, joka oli täyttämässä vaatevarastoaan tulevan Tähdet, tähdet -viihdeohjelman kuvauksiin. Nuoren miehen suosikkisesonkiväriksi hän mainitsee armeijan vihreän.

20160928_173855

20160928_173726

Lisäksi vastaan käveli Lost Societyn solisti Samy Elbanna, jonka kenkähylly täyttyy tulevan kauden uutuuksista. Samyn harrastuksiin kuuluu skeittaus, jonka vuoksi Vans’n kengät toimivat hänellä tarkoituksen mukaisessa käytössä, mutta myös perus arjessa. Vinkkiä tapahtumasta molemmat olivat saaneet Cape Universalin myyntipäällikkönä toimivalta sekä muusikkonakin tunnetulta Juuso Juutiselta.

20160928_173543

Valitsin suosikkiväreikseni luumun ja punaisen sävyjä, sekä tietenkin mustaa nahkaa ja joka paikassa toimivaa valkoista. Väreissä syksyksi on valinnan varaa; metsänvihreä, harmaa, sinapinkeltainen, navyn sininen, sekä okranpunainen toimivat varmasti sateisessa, tuulisessa ja pimentyvässä miljöössä.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Toimituksen suosikit

Pirteät hedelmä- ja eläinkuosit pitävät kuitenkin pintansa myös tulevassa sesongissa, unohtamatta kukkia! Esille kuitenkin nousi vahvasti nahkajäljitelmä-uutuudet. Ystävämyyntien valikoimaan kuuluu paljon pastellin värejä, sekä kimalletta ja kiiltoa.

Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, sillä myös lasten kenkä- ja vaatevalikoimat olivat kirjavat. Tarjolla on kaikkea päähineistä flanelleihin, ja talvitakeista vöihin.

Processed with VSCO with m5 preset

Valikoimaa lapsille

Kannattaa käydä paikan päällä tutustumassa paremmin valikoimaan ja haalia itselleen pilkkahintaan ihanaa syysmuotia kaapit täyteen!

Ystävämyynnit avoinna yleisölle torstaista sunnuntaihin Kiviaidankatu 2, Helsingissä. Iloa syksyyn, toivottaa Heartbeatsin toimitus!

20160928_174928

Capen iloiset asiakaspalvelijat!

Teksti: Maiju Hirvonen

Kuvat: Maiju Hirvonen ja Nelly Tatti