Dark Universe herättää Hollywoodin klassikkomonsterit jälleen eloon uudella elokuvasarjallaan

“Tervetuloa uuteen Jumalien ja Hirviöiden maailmaan”, toivottaa Dark Universe -sivuston slogan. Universal Pictures loi 1920-1950 -luvulla perustan kauhuelokuville ja toi samalla eloon tarinoiden klassikkomonsterit, kuten Muumio, Dracula, Frankenstein sekä Ihmissusi. Vaikka Muumiosta ja Draculasta on jo tehty aiempia uudelleenfilmatisointeja on Dark Universen tarkoitus tuoda kaikki klassikkohirviöt eloon uudelleen ja suunnitellusti elokuvasarjana. Elokuvia linkittää Russell Crowen esittämä Tohtori Henry Jekyll ja hänen ajamansa Prodigium-organisaatio, jonka tarkoitus on löytää maailmaa uhkaavat hirviöt ja tuhota ne.

9. kesäkuuta julkaistu – ja Tom Cruisen tähdittämä – The Mummy polkaisi Dark Universe -elokuvasarjan käyntiin, mutta mitä voimme odottaa seuraavaksi? Universal Picturesin mukaan uutta monsterisukupolvea tulee tähdittämään ainakin Johnny Depp (Näkymätön Mies) sekä Javier Bardem (Frankenstein). Varman julkaisuajankohdan on kuitenkin saanut vasta Bride Of Frankenstein, joka ulottuu vuoteen 2019 – ja vieläpä ystävänpäivään. Huhuja on liikkeellä myös Van Helsingin, Ihmissuden sekä Mustan Laguunin Hirviön uudellenfilmatisoinneista, mutta jäämme odottelemaan näistä varmistuksia.

Kuva: Universal Pictures


Nelly on helsinkiläinen freelance-valokuvaaja/toimittaja, joka päätti ottaa härkää sarvista ja perustaa oman nettilehden. Intohimoina kuvaamisen lisäksi ovat musiikki, psykologia, hyvä ruoka ja kengät.