Esittelyssä: NeaTuulia haluaa levittää positiivisuutta debyyttisinglellään -katso video!

Eilen debyyttisinglensä Spotifyssa julkaissut Nea Peltola, eli NeaTuulia on ottanut tehtäväkseen levittää positiivisuutta Suomen kansan keskuuteen. Nouseva artisti haluaa jakaa positiivista energiaa ja kannustaa ihmisiä uskomaan itseensä, ja hän toivookin olevansa seuraajilleen motivaation sekä inspiraation lähde. Kappaleessa Positiivisuus kunniaan NeaTuulia haluaa näpäyttää hieman jurosta kulttuurista kärsiviä suomalaisia.

Processed with VSCO with f2 preset

– Biisin tarkoituksena on tuoda hauskalla ja leikittelevällä tavalla ilmi suomalaista mökömökö-kulttuuria, NeaTuulia avaa debyyttisingleään.

Musiikki ei ole ainoa kanava, jonka kautta Nea haluaa jakaa positiivista ilmapiiriä ja tuoda ilmi ajatuksiaan, sillä hän myös bloggaa ja jakaa Instagram-tilillään muun muassa motivaatiolauseita. 7-vuotiaasta 1. tyypin Diabetestä sairastanut Nea on valittu Diabetesliiton uudeksi soihdunkantajaksi ja toimii täten liiton oman Inspis-verkkojulkaisun uutena vloggaajana.

Katso Positiivisuus kunniaan -kappaleen musiikkivideo alta!

IMG_20170223_120314

Seuraa NeaTuulian taivalta myös Youtubessa!

Kuvat: NeaTuulia


Nelly on helsinkiläinen freelance-valokuvaaja/toimittaja, joka päätti ottaa härkää sarvista ja perustaa oman nettilehden. Intohimoina kuvaamisen lisäksi ovat musiikki, psykologia, hyvä ruoka ja kengät.