Youtube

Esittelyssä: Shadowhunters: The Mortal Instruments

Supersuosittuun kirjasarjaan Varjojen Kaupunki (kirj. Cassandra Clare) perustuva tv-sarja Shadowhunters on vihdoin pyörähtänyt käyntiin. Nuorille suunnattu fantasiasarja kaappaa mukaansa heti ensimmäisestä jaksosta alkaen, ehkä jopa liiankin tiiviisti. Pilottijaksoon on yritetty saada mahdollisimman paljon tietoa kirjasarjan maailmasta, jotta myös ne, joille kirjat eivät ole tuttuja, saisivat kiinni juonesta.

Sarja seuraa Clary Frayn (Katherine McNamara) seikkailuja, jotka alkavat siitä kun hän saa 18-vuotispäivänään tietää olevansa kaikkea muuta kuin normaali nuori nainen. Claryn äiti kidnapataan ja tämä johtaa hengästyttävään informaatiotulvaan demoneista, taikomisesta ja loputtomasta hyvän ja pahan välisestä taistosta. Clary ottaa uuden roolinsa demoneja vastaan taistelevana hyviksenä yllättävän nopeasti, ja tarina on potkaistu käyntiin.

Shadowhunters on ehdotonta katsottavaa esimerkiksi SupernaturalinPretty Little Liarsin ja Teen Wolfin faneille. Uusi jakso on katsottavissa Netflixissä joka keskiviikko.

Kuva: Youtube

Twitter: https://twitter.com/shadowhunterstv

Facebook: https://www.facebook.com/ShadowhuntersSeries

Lisää kirjasarjasta:http://shadowhunters.com/