Glamrock-monsterit valtasivat Helsingin Nosturin

Menneenä viikonloppuna juhlittiin Helsingin Nosturissa rock-glamouria, kun yhteiskeikalla nähtiin kotimaiset tähdet, The 69 Eyes sekä Reckless Love. Fanien piinaava odotus palkittiin vihdoin ja ilta täyttyikin rokkikukkojen keikastelusta, tarttuvista riffeistä, glamista sekä mystiikasta. Lämmittelijänä nähtiin saksalainen HiJinXX.

Monster_double

Reckless Loven lavapreesens, välispiikit ja yleinen fiilis permannolla yllättivät positiivisesti heti alkumetreiltä. Yleisö oli alusta loppuun asti mukana, ja yleisöä tanssittanut ja huudattanut Olli Herman ja kumppanit saivat kaikkien tanssijalat vipattamaan. Myös maailmankuulu “Earth Hour” oli poikien mielessä, ja he lupasivatkin säästää keikan jälkeen sähköä, vaikka itse keikan sähkönkulutus varmasti “sähköistäisi pienen afrikkalaiskylän vuodeksi”.

Bändin välispiikit olivat virkistävästi hauskoja ja tarpeeksi lyhyitä, ja parhaiten jäikin mieleen kuinka “mimmit ovat syntyneet särkemään sydämiä”. Night On Fire kajahti niin kovaa soimaan, että lähtipä herra Hermanin paitakin pois tarjoten erityisesti naiskuulijakunnalle silmänruokaa. Hatunnosto myös valomiehille hyvästä ja miellyttävästä valoshowsta!

Reckless_Love-10

The 69 Eyes vakuutti varmalla ja perinteisellä rokkityylillään nahkarotsit ja aurinkolasit päällä. Hypnoottiset riffit lumosivat itse kunkin yleisössä ja kaikki nauttivat selkeästi alkumetreiltä lopun spektaakkeliin asti.

Lopussa lavalla nähtiin molemmat bändit tributoimassa edesmenneitä rock-legendoja Motörheadin Ace Of Spadesin sekä Chuck Berryn Johnny B Gooden tahtiin. Keikalle oli saapunut molempien bändien kuulijakuntaa, jotka nauttivat sulassa sovussa musiikista ja läheisten kanssa yhdessäolosta – en voisi kuvitella täydellisempää tapaa viettää lauantai-iltaa!

The_69_eyes-4

Katso kattava kuvagalleria keikalta täältä.

Teksti: Jasmiina Kiiski

Kuvat: Jessica Johanson