Gracias ja Noah Kin ottivat tilan haltuun hurmaavassa G livelabissa

Kiinnostava kotimainen kaksikko Gracias ja Noah Kin esiintyivät G livelabin säkenöivässä tilassa. Heidän musiikkinsa värittää kuulijoilleen tarinoita elämästä ja ajankohtaisista ilmijöistä. Kuvailisin keikkaa mystiseksi. Osittain se johtui klubin autenttisuudesta ja akustiikasta. Illan piristävin hetki oli, kun Gracias räppäsi rohkeasti tuolin päällä kuulijoidensa seassa ja otti näin upeasti kaikki tilassa olleet haltuunsa. Gracias ja Noah Kin esittivät jo entuudestaan tuttuja biisejä, mutta paljastivat tekevänsä jo uusia. Noah Kin – myös nykyinen näyttelijänalku – esitti keikallaan juuri julkaisseen uuden Nostalgia-kappaleensa.

Adi_dobrin_Glivelab2Adi_dobrin_Glivelab

G livelab on kohtaamispaikka, jossa monipuolinen ja laadukas musiikki löytävät yleisönsä oikeanlaisessa ympäristössä. Klubi on koristeltu tyylikkyydellä, joka tarjoaa kävijöilleeen monipuolisen musikaalisen kokemuksen. Klubitarjonnasta löytyy huipputason esiintyjiä eri musiikin lajeissa. G livelabissa on käytetty ainutlaatuista akustiikkajärjestelmää, joka luo upean musiikkielämyksen.

Adi_dobrin_Glivelab3Adi_dobrin_Glivelab4

Klubi sijaitsee Pienen Roobertinkadun ja Yrjönkadun kulmassa, jonka katunäkymästä avautuvat seinän pituiset ikkunat klubille. Klubi ei ole suuri, mutta sisustukseen on käytetty vahvoja elementtej, kuten terästä, kuparia, nahkaa ja lasia. G livelab on arkkitehti Marco Casagranden käsialaa. Marco luonnehtii tilaa moniulotteiseksi, moniaikaiseksi ja moniaistillisesti. Sitä se todella onkin.

Adi_dobrin_Glivelab5Adi_dobrin_Glivelab7

G livelab järjestää jokaisen kuun ensimmäisenä tiistaina jameja ja vieläpä ilmaisella sisäänpääsyllä. Seuraavat G livelabin jamit pidetään tänään 4.4. klo 20 alkaen. Ovet avautuvat jo 18.30. Klubi kutsuu erityisesti muusikoita ja musiikinopiskelijoita tutustumaan tilaan ja sen toimintaan. Nyt on siis hyvä tilaisuus käydä tutustumassa ja kokemassa klubi ihan itse!

Adi_dobrin_otsikko_graciasAdi_Dobrin_otsikkokuva

Lue myös: Nosturi kokosi uuden kotimaisen hiphop-aallon kärkinimiä yhteen

Teksti ja kuvat: Adi Dobrin