Hard Rock Cafe lanseeraa uuden keikkailtaman – tarkoituksena tukea pienempiä artisteja

Hard Rock Cafe lanseeraa tänä perjantaina uuden liveklubin Kickoff Friday: Hosted by Jenna Alexa, jossa tarkoituksena on nostaa suurelle yleisölle vielä tuntemattomat artistit kansan huulille sekä median tietoisuuteen. Artistit valitaan etukäteen ja keikat pidetään Hard Rock Cafen yläkerrassa isolla lavalla.

Liveklubi järjestetään joka toinen perjantai 26. helmikuuta alkaen. Ensimmäisenä iltana esiintyy itse liveklubin juontaja ja HeartBeats journalin toimittaja Jenna Alexa. Hän on helsinkiläinen muusikko, josta tehtiin liveklubien juontaja hänen räiskyvän luonteensa sekä värikkään ja helposti lähestyttävän persoonansa vuoksi. Nuoresta iästään huolimatta Jenna Alexalta löytyy myös paljon musiikkitietämystä- ja tuntemusta. Laulukilpailuja sekä bändien koelauluja aiempina vuosina kiertänyt lahjakkuus on sittemmin sitouttanut itsensä enemmänkin Open Mic -laulantaan sekä satunnaisiin keikkoihin.

HeartBeats journal nähdään myös liveklubi-illoissa, kun Jenna Alexa haastattelee esiintyviä artisteja HeartBeats-sivustolle, ja sitä kautta artistit saavat näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa laajemmin.

Liveklubit ovat ikärajattomia ja niihin on vapaa sisäänpääsy. Tule siis sinäkin nostamaan kanssamme uusia tähtiä Suomen musiikkitaivaalle ja kutsu mukaan kaverisikin!