Helsingin Kallioon avattu kampaamo Mia Moore henkii nuorekasta boheemiutta

Pari viikkoa sitten juhlittiin ihanan Mia Moore -kampaamon avajaisia Helsingin Kalliossa. Vaikka kampaamo onkin ollut toiminnassa jo helmikuusta asti, juhlittiin avajaisia vasta nyt hyvän sään salliessa. Avajaispäivälle ei olisi voinut pyytää parempaa säätä! Ihana hellekeli hemmotteli vieraita ja tarjoilut olivat kerrassaan suussa sulavia.

Istuin puolilta päivin ihanan Anun vuokratuoliin hemmoteltavaksi. Olimme sopineet tekevämme hiuksilleni uuden ilmeen ennen avajaisia ja annoinkin Anulle vapaat kädet. Näytin muutaman inspiraatiokuvan Pinterestistä ja kampaaja ryhtyi hommiin. Rakastan yli kaiken kampaajalla käymistä ja Anun kanssa oli mukava rupatella – ja isona lisänä tuotteiden viehättävä tuoksu! Anu päätyi vaalentamaan hiuksia aikalailla ja hiuksiin leikattiin hieman muotoa ja kerroksia. Yritän kasvattaa hiuksiani jälleen pitkiksi, joten pituudesta otettiin vain välttämätön pois.

Mia Mooressa on myynnissä mm. Alchemicin, Essential Haircaren, miesten IDhairin Black -sarjan sekä Davinesin taivaalliselta tuoksuvia tuotteita. Davinesiin rakastuin itse niin tuotteiden kuin aatteen ja tuoksunkin vuoksi. Kaikissa Davinesin tuotteissa pääaineena on jokin luomuviljelty kasvi, ja kasvit tulevat pienfarmeilta eri puolilta Italiaa. Merkin tarkoitus onkin “luoda kauneutta kestävästi, rohkaista ihmisiä pitämään huolta itsestään, ympäristöstään, jossa he elävät ja työskentelevät sekä niistä asioista, joita he rakastavat”. Kaiken lisäksi pakkaukset ovat supersöpöjä!

Mia hoitaa kampaamohommien rinnalla myös laidasta laitaan meikkauksia, eikä miesten partojakaan ole unohdettu! Kampaamosta löytyy siis jotain jokaiselle – ja tunnelma tilassa on mitä ihanin. Tilasta huokuu ystävällisyys ja boheemius, ja tietynlainen “yhtä pientä perhettä -tunnelma.” Suosittelen ehdottomasti kaikkia käymään tutustumassa Mia Mooreen – tästä tuli nimittäin ihan varmasti oma vakiokampaamoni!

13405462_10153499278206260_310428784_o

Kuvat: Jetro Stavén