Hyvän mielen media – vuoden 2016 luetuimmat jutut

Aloitin HeartBeatsin, eli hyvän mielen median, siinä toivossa, että pääsisin itse ja tehotiimini kanssa toteuttamaan itseäni luovasti eri keinoin, ja että siitä olisi samalla iloa myös muille. Luovuuden lisäksi myös tiedon välittäminen eteenpäin on ollut toimintamme pääasiana, ja toivottavasti olemme edes joten kuten onnistuneet siinä. Vuosi 2017 on nyt alkanut ja kuun lopussa pääsemmekin jo juhlistamaan HeartBeatsin 1-vuotis syntymäpäiviä, mutta sitä ennen katseemme kääntyköön takaisin vuoteen 2016 ja siihen, mikä teitä lukijoita kiinnosti eniten! Alle olen listannut 10 luetuinta juttua sivustollamme vuoden 2016 aikana.

1. Tuore naisartisti etsii itselleen somen kautta duoon toista naisartistia – onko sinusta siihen?

Uusi poptulokas R.A.E. (Random Aiheita Elämästä) lanseerasi elokuussa debyyttinsä kautta some-kampanjan, jolla hän etsi duoparikseen toista naislaulajaa. Tiedotamme kevään aikana miten kampanja on edistynyt!

2. Uusi askartelubuumi valtaa Suomen – mitä on kalenterimania?

Kalenterimania tuli, näki ja voitti suomalaisten sydämet jo keväällä 2016 ja buumi on vahvempi kuin koskaan! Suomalaisesta kirjakaupastkin löytää jo kaikki mahdolliset askartelutarvikkeet oman kalenterinsa tuunaamiseen, eikä enää tarvitse mennä merta kauemmas kalaan.

3. Vegaaninen nachovuoka herkutteluun!

Vaikka resepti julkaistiin jo toukokuussa, on siitä tullut jymymenestys ja se poikii lukijoita jatkuvasti edelleen. Onhan tämä ehdoton herkku ja helppokin tehdä!

4. Kookosöljy – kylpyhuoneen monitoimituote!

Kookosöljy on ihastuttanut jo jonkin aikaa ruoanlaitossa perinteisemmän ruokaöljyn tai voin korvaajana, mutta makealta tuoksuvaa öljyä voi käyttää myös monin eri tavoin kauneudenhoidossa.

5. Vegaaneille ilouutisia – Ben & Jerry’s tuo kauppoihin ensimmäiset maidottomat tuotteet

Tästähän ilo syntyi, kun tämä uutinen tuli ulos. Suomessa saadaan vielä hetki odotella kyseisiä tuotteita, mutta uutisten myötä kysyntä kasvoi niin kovaksi, että Suomenkin Ben & Jerry’s päätti ottaa härkää sarvista.

6. Amorphis juhlisti menestysalbumin 10-vuotisjuhlia Helsingin Nosturissa

Amorphis-yhtyeen keikkaraportti kuvineen kiinnosti faneja kovasti ja syystäkin, olihan heillä juhlan aihetta.

7. Herättävä Rock’n’Tits -valokuvanäyttely avattiin Tampereella – lue haastattelu

Tämä oli valokuvaaja Katri Kallion jo kolmas Rock’n’Tits -näyttely. Tämän vuoden teema käsitteli somekäyttäytymistä: mielikuvien ja toden eroa.

8. Groom-parturi Natalia: Miehille parta on hiustenlaittoa pyhempi asia

Natalia Nevalaisen yrittäjähaastattelu keräsi kiinnostuneita silmäpareja kiitettävästi.

9. Elias Gould – Unelma, joka tapahtui yllättävänkin nopeasti

Nuori Elias Gould esiintyi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Provinssissa ja HeartBeats pääsi haastattelemaan miestä ennen hänen keikkaansa.

10. ”Nappasin Laprasin!” – Kaisaniemen puisto keräsi satoja pelaajia hittipelin ääreen

Kesällä järjestetyssä Pokemon Go Night Tour -tapahtumassa kokoontuivat yhteen pelin fanit ja vanhat pokemon-konkarit. Haastattelimme samalla innokkaita pelaajia hieman.

Teksti: Nelly Tatti