I Love Me -messut 21.-23.10.2016

I Love Me -messut toivat samana viikonloppuna Helsingin Messukeskukseen viisi kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtumaa: Kauneus-, Terveys-, Muoti-, Koru&Kello- ja Luonnollisesti-messut. Me keskityimme Kauneus-, Terveys- ja Luonnollisesti-osastoihin.

Pyörimme hetken Koru&Kello -puolella. Oli mielenkiintoista katsoa sivusta, kun eräällä pisteellä joku korjasi ihmeellisten pienien työkalujensa kanssa kaiketi rannekelloa.

ilovememessut-7

Pyörittyämme hetken Kauneus-messujen osastoilla löysimme NYX:n pisteen, jossa oli jonoa todella massiivisesti. Mietimme syytä väenpaljouteen, kunnes meille selvisi, että ihmiset jonottivat tapaamaan suosittua kauneustubettajaa, Henry Harjusolaa. Myöhemmin messuja kolutessamme tapasimme Henryn ja bloggaaja RoseShockin. Pieni sisäinen fanityttöni tuli esiin, kun en kehdannut ensin kysyä heiltä lupaa kuvaan lehteä varten.

ilovememessut-20
NYX:n pisteen työntekijä kertoi, että merkki avasi 24.10. pisteen Helsingin Stockmannille, jossa on myynnissä jopa Sokoksia laajempi 900 tuotekappaleen valikoima.

Pääsin myös ihanan Liina Leinon (Kohokukkia) geelilakkauskäsittelyyn. Liina on tällä hetkellä Suomen tunnetuin kynsiartisti, joka ottaa paraikaa menestyksekkäästi osaa NAILS Next Top Nail Artist -kisaan. Oli mukava päästä juttelemaan toisen kynsiteknikon kanssa alasta. Liina myös lupaili haastattelua, joten sellainen on varmasti lähiaikoina luvassa.

ilovememessut-15

ilovememessut-17

Entisenä kynsi- ja ripsiteknikkoyrittäjänä kävin katsomassa alan uutuuksia, ja löysin itselleni ripsiliiman. Pyöritimme terveyspuolella onnenpyörää, ja voitin pienen tuubin hammastahnaa. Terveys- ja hyvinvointipuolella maistelimme uusia proteiinipatukoita, raakasuklaata, kookosvettä ja proteiinikeksejä, jotka osoittautuivat parhaiksi maistiaisiksi. Harmitti, että käytin käteisvarani ripsiliimaan, koska keksit olivat niin taivaallisia ja kaiken lisäksi terveellisiä. Jos löydän niitä lähikaupastani, korvaavat ne aivan varmasti tavalliset kahvipöydän keksit.

ilovememessut-13

ilovememessut-6

Jos et ole koskaan käynyt näillä messuilla, suosittelen käymään ensi vuonna. Kuluttaja saa niistä paljon irti, vaikka ne onkin kaiketi enemmän yrittäjille suunniteltu. Messuilla on paljon hyviä tarjouksia, ja sieltä löytyy leikkimielisiä pelejä, kilpailuja ja arvontoja. Monella pisteellä tehtiin myös ripsienpidennyksiä, meikkejä ja erilaisia hoitoja geelilakkauksista hierontoihin.
Jaossa on myös paljon uutta tietoa ja taitoa. Useamman kappaleen taidonnäytteitä tarjosi bodypaintingin SM-kisat. Ystäväni osallistui kisaan ja tuli kolmanneksi. Olin hänestä kyllä ylpeä. Pokemon-aiheinen työ voitti ansaitusti ykkössijan.

Tämän vuoden messut oli kyllä mukava käydä läpi. Seuraavalla kerralla täytyy muistaa varata mukaan enemmän käteistä. Jos aikoo koluta koko messutarjonnan läpi, suosittelen ostamaan kahden päivän lipun. Yksi päivä ei riitä kuin murto-osaan kaikesta koettavasta.

ilovememessut-10

ilovememessut-8

Teksti: Henna Jyly

Kuvat: Jenna Pietikäinen