Kulmakarvat kasvojen raameina – lue meikkivinkit kiireisiin aamuihin

Ihan ensiksi täytyy mainita, että seuraava artikkeli tulee sisältämään tuotesijoittelua, eivätkä kyseiset firmat ole pyytäneet mainostusta. Meikit ja tuotteet, joita käytän ovat itse hankkimiani ja itselleni hyväksi todettuja. Sinulle voi sopia joku muu tuotemerkki ja ne tuotteet, jotka itse olet itsellesi hyväksi todennut. Jos koet olevasi kiireinen tai kenties vain laiskempi meikkaamaan, niin tässä sinulle nopeat vinkit arkimeikkiin.

Ensimmäisenä tärkeintä on muistaa kosteuttaa iho. Vaikka illalla ennen nukkumaanmenoa meikkejä pois ottaessa. Laitan meikatessa aina ennen meikkivoidetta/meikkipuuteria kosteusvoiteen, koska oma ihoni luokitellaan sekaihoksi ja kuivia kohtia on. Joskus käytän pohjustustuotteena Maybellinen Baby skin-tuotetta. Se auttaa ainakin minua siinä, ettei iho kiiltäisi niin paljon. Ja sitä sopii käyttää myös pelkästään, ilman erillisiä meikkivoiteita! Se tekee ihosta mattapintaisen ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä.

Meikkipohja

Käytin itse tässä tutoriaalissa MACin Studio Fixiä meikkivoiteena ja peitevoiteena MACin Pro Longwearia. Levitän meikkivoiteen kasvoille beautyblenderin avulla. Töpöttelen sen kasvoille kauttaaltaan. Itse en laita silmäluomille meikkivoidetta ollenkaan, vaan MACin Paint Potia, koska käytän usein myös luomiväriä. Tämäkin on vähän käyttäjästä kiinni. Peitevoiteen levitän myös beautyblenderillä silmän alle. Levitän sen kolmiomaisesti, eli niin, että kolmion kärki on alaspäin. Tämä tekniikka kirkastaa kasvoja ja ilmettä. Lopuksi kiinnitän tuotteet värittömällä irtopuuterilla.

Meikkipohjan voi tehdä myös puuterimaisilla tuotteilla, kuten tämän Lumenen meikkipuuterin avulla. Tämä tuote sopiikin kiireiselle ihmiselle paremmin!

image1

Kulmat ja silmät

Minulla on luonnostaan aika tummat kulmat, mutta tykkään silti korostaa niitä, koska minusta kulmakarvat kehystävät kasvoja ja niihin käytänkin joskus enemmän aikaa, kuin muuhun meikkiin! Kulmakarvoille on olemassa puuterimaisia ja voidemaisia tuotteita. Itse käytän puuterimaisia tuotteita viistopäisen siveltimen avulla. Oma siveltimeni on Duroyn ja kulmakarvaväri on Dermosilin. Tykkään tästä triosta, koska tässä on mukana myös korostusväri, jota laitan lopuksi kulmaluulle. Joskus leikittelen rohkeammin ja käytän värillistä luomiväriä kulmakarvoihin, esimerkiksi liilaa tai pinkkiä. Ensin jäljittelen kulmakarvan muotoa ja lopuksi täytän kolot.

Seuraavaksi levitän ripsivärin. Joskus tykkään jättää alaripset kokonaan ilman ripsiväriä.

image2

Varjostaminen ja korostaminen

Tämä on ollut aika paljon tapetilla viime aikoina. Moni käyttää tässä kohtaa voidemaisia tuotteita ja ne kannattaakin laittaa meikkivoiteen päälle, ennen puuteria. Itse käytän puuterimaisia kiireisinä päivinä. Pieni sipaisu tummaa varjostusväriä korvasta nenää kohden. Korostusväriä levitän yleensä viuhkamaisella siveltimellä poskipään mukaisesti korvaa kohden. Viimeistelen vielä lookin Lumenen uudella huuliöljyllä, joka hoitaa huulia ja tuo niihin huulikiiltomaista kiiltoa.

Ja näin olemme valmiit: töihin tai asioille!

image3

Aamuisin on niin kiire, että minäkin meikkaan yleensä kahvia samalla juoden niin, että siveltimet heiluu! Jos aikaa jää niin saatan tehdä vielä rajaukset silmiin.

Lue myös: NYX Cosmetics saapui viimein pysyvästi Suomeen – haastattelussa meikkibloggaaja Rose Shock

Lue myös: Puuro on POP – 5 helppoa puurovinkkiä arkiaamuihin!