Matkusta Ihmemaahan Irregular Choicen uudella kenkäkokoelmalla

Kun englantilainen yhtiö Irregular Choice aloitti yhteistyön Disneyn kanssa Star Wars -kenkämallistolla, oli tulos sanoinkuvaamattoman upea kokoelma tasapohjallisia ja korollisia kenkiä, jotka sisälsivät muun muassa vilkkuvia valomiekkoja.

Nyt Irregular Choice julkaisi toisen kokoelman yhdessä Disneyn kanssa. Se on saanut inspiraationsa yhdestä allekirjoittaneenkin mielestä mahtavasti kuvitetusta animaatioklassikosta Liisa Ihmemaassa. Se on kuin kokonaan eri maailma, joka sopii hyvin yhtiön tyyliin. 

Kenkämerkki ilmoitti tulevasta kokoelmasta tammikuussa, ja Star Wars -kokoelman tapaan se on myös julkaissut teaser-kuvia kengistä siitä lähtien. Dan Sullivan, joka on Irregular Choicen omistaja ja pääsuunnittelija, kertoi Daily Potille sähköpostihaastattelussa yhtiön saaneen pyyntöjä asiakkailta Liisa Ihmemaassa -kokoelmasta aiemminkin. Minäkin olisin voinut tehdä tämän pyynnön, sillä sen verran upeasta linjastosta on kyse. Ja kyllä, olen Liisa Ihmemaassa -fani!

“Liisalla on hämmästyttävä kulttimaine, mutta vaikka se ei olekaan yhtä iso stara maailmalla kuin Star Wars,  olemme varmoja, että fanimme haluavat tätä mallistoa, ja että se saavuttaa myös monen naisen sydämen, joita tämä tarina on koskettanut”, Dan oli haastattelussa sanonut. 

Kokoelma sisältää sekoituksen tasapohjallisia ja korollisia kenkiä, joissa esiintyy tuttuja hahmoja, kuten Liisa, Irvikissa ja Hullu Hatuntekijä, sekä myös kuvituksia ja aitoja sanontoja alkuperäisestä animaatioelokuvasta. Huolimatta siitä, että kokoelma julkistettiin ennen uutta elokuvaa Alice Through The Looking Glass, se ei sisällä kuvituksia live-elokuvasta.

“Disney halusi meidän tekevän kokoelman klassikko-elokuvasta, joten on erittäin tärkeää olla sekoittamatta muita elokuvia tai kirjoja mukaan. Kunnioitimme projektissa alkuperäistä animaatioelokuvaa”, Sullivan kertoo.

Vielä kun näitä saisi Suomen markkinoille! Katso kuvat koko kenkäkokoelmasta täältä.

Kuva: Irregular Choice

Lähde: The Daily Dot