MetalOrgy laajentui minikiertueeksi – starttaa tänään

Loppuviikon menotärppeinä ehdottomasti mainitsemisen arvoinen MetalOrgy tulee kovaa ja ryminällä!

Tänä vuonna Turmion Kätilöt, Fear of Domination sekä Sotajumala lähtevät kolmen keikan mittaiselle kiertueelle, joka starttaa tänään, 11. helmikuuta Jyväskylän Lutakosta. Kaaoszine sekä kiertuetta järjestävä Nem Agency ovat järjestäneet bändikilpailun, jonka voittajat rykäisevät illan tapahtumat käyntiin. Lutakossa yleisön toivottaa tervetulleeksi Among The Prey, Seinäjoen Rytmikorjaamossa 12. helmikuuta luukuttaa Extinction In Progress ja Helsingin Nosturissa lauantaina yleisöä lämmittelee Crimson Sun.

MetalOrgyn hienous piilee siinä, että tapahtumat ovat ikärajattomia, eli tulevan sukupolven tapakasvatus on tehty helpoksi! Tapahtumaa järjestettäessä suunnitelmana on ollut myös tarjota tuoreemmille bändeille paikkaa kokeilla siipiensä kantavuutta ja rahkeiden pituutta.

Orgyt on ensimmäisen kerran järjestetty vuonna 2008, jolloin mukana ovat olleet Velcra, Fear of Domination, Execratus sekä Thyrien. Tapahtumaa lähdettiin rakentamaan siltä pohjalta, että Fear of Dominationin kaarti pääsisi vetämään kunnon setin ennen kuin herrasväki joutuu luopumaan naamakarvoituksista sekä kutreistaan ja astumaan ”armeijan harmaisiin”.

Fear of Domination ei ole kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan paahtaa edelleen, samoin MetalOrgyt. Tapahtumasta onkin muodostunut Turmion Kätilöiden ja Fear of Dominationin isännöimät räyhäkkäät bileet, joiden pääagendana on nostattaa tuoreempia bändejä kartalle ja tarjota nuoremmille mahdollisuuden kokea monta hyvää livebändiä paikan päällä.

Vaikka raskaampi musiikki ei omien soittolistojen kärjessä pyörisi, tapahtuma on silti ehdottomasti kokemisen arvoinen niin musiikin kuin fiiliksenkin ja kulttuurielämyksen kannalta.

Tapahtumaan voit tutustua täältä.