Mobiilihotellit uudistavat festivaalileirinnän – Provinssi ja Ilosaarirock testaavat ensimmäisinä Suomessa

Tulevana kesänä festivaalikävijät saavat halutessaan mahdollisuuden majoittua juhlinnan keskelle varsin modernisti. Provinssi ja Ilosaarirock lanseeraavat Suomeen mobiilihotellit, jotka tuovat siistit hotelliolosuhteet perinteisen telttailuhengen kylkeen.

Snoozy-mobiilihotellin huoneet ovat ilmatäytteisiä, varustettu USB-virralla ja sähkölukituksella, ja majoittavat saman katon alle kätevästi 2-4 henkilöä. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan, mutta edullisimmillaan huoneen saa varattua alle 50 eurolla.

”Mobiilihotelli on mahtava elämys. Saa olla festarin sykkeessä, mutta viettää yöt omassa rauhassa avaruusajan mieleen tuovissa huoneissa. Maailmalla nämä myydään aina ensimmäisiä loppuun, joten uskotaan että kysyntä Suomessa kova”, toteaa Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis.

512x300_snoozy

Kuva: Provinssirock

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen lisää: ”Olemme jo hyvin pitkään tutkineet mahdollisuuksia laadukkaampien tilapäismajoitusten synnyttämiseksi. Olemme hyvin onnellisia ja ylpeitä siitä, että aito mobiilihotellikonsepti saadaan viimein tänne meillekin. Tämän myötä saamme nostettua festarimajoituspalvelut Suomessa aivan uudelle tasolle. Hienoa on sekin, että konsepti syntyi yhdessä Ilosaarirockin kanssa, mikä entisestään vahvistaa perinteikkäiden festivaaliemme välistä yhteistyötä.”

Ilosaarirockin ja Provinssin mobiilihotellihuoneet tulevat myyntiin 9.5. klo 9.

Tutustu Snoozy-huoneen ulkoisiin ominaisuuksiin ja rakenteisiin tämän videon kautta:

Otsikkokuva: Julius Töyrylä/Provinssirock 2015

Lähteet: Airclad, Provinssin Facebook