Multi-instrumentalisti Conner Youngblood hurmaa musiikillaan ja persoonallaan – katso haastattelu

Yhdysvaltalainen indie-muusikko ja monilahjakkuus Conner Youngblood keikkaili ensimmäistä kertaa Suomessa viime viikon torstaina 12.5. HeartBeats sai kunnian käydä haastattelemassa alunperin Dallasista kotoisin olevaa herrasmiestä, joka mm. soittaa levyillään yli 30 instrumenttia ja vastaa myös levyjensä tuotannosta itse.

connor_instag-1

Hieman ujo musikaalinen nero kertoi inspiraatiostaan ja tulevaisuuden suunnitelmistaan, sekä esitteli samalla kielitaitoaan pohjoismaalaisille faneilleen. Conner on ehdottomasti yksi ihastuttavimmista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut. Katsokaa alta herran haastattelu sekä tunnelmia itse keikalta. Tämän miehen musiikkiin kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä se sopii niin aurinkoisiin sunnuntaiaamuihin kuin mökille tai vaikka hellään rakasteluhetkeenkin!

connor-2

connor-1

Connerin lämmittelijöinä toimivat Miro And B sekä iki-ihana, esikoisalbumiaan valmisteleva Leo Stillman. Alunperin Face of God -yhtyeestä tunnettu Leo saikin hurmaavalla äänellään Bar Loosen alakerran jammailemaan ja tanssimaan heti ensi tahdeista lähtien. Tämä taidokas herra on ehdottomasti tehnyt tulevan kesän parhaat roadtrip-biisit!

leo-1

Katso haastattelu alta!

Pääkuva: Julia Namrood

Artikkelikuvat: Ansku Sinisalo