Näin internet reagoi Oscareihin – lue hauskat twiitit

Oscar-gaalaa juhlittiin jo 88. kerran Hollywoodissa, eikä tästäkään illasta puuttunut draamaa, kyyneleitä, rivoja vitsejä tai kantaa ottavaa sanomaa. Chris Rock selviytyi myös erinomaisesti, vaikka omasta mielestäni herra jäikin hieman Billy Crystalin ja Ellen Degeneresin jalkoihin. Degeneresin kohdalla pidän siitä, että yleisöön otetaan kunnolla kontaktia, ja sitä onneksi nähtiinkin hieman Rockin juonnon aikana, kun mies pisti miljonääritähdet ostamaan tyttäriensä partiotyttö-keksejä.

Tärkeintä Suomessa Oscareita katsoessa on itse valvomiseen valmistautuminen. Omalla kohdalla se meni lähinnä sängyssä ensin tunnin pyöriessä ja lopulta nojauduin isoon kahvikupposeen. Leffaeväinä toimivat muun muassa macarons-leivokset!

Monet suomalaiset menivät twitteriin arvuuttelemaan illan voittajia sekä valmistautumaan henkisesti illan koitokseen.

Punaisen maton aikana näyttelijöitä ja ohjaajia haastatellaan ja samalla heidän asuja ihastellaan tai vihastellaan. Room-elokuvan nuori tähti Jacob Tremblay ihastutti muun muassa Star Wars -aiheisilla kalvosinnapeilla ja Darth Vader -sukillaan!

Punaisen maton aikana myös Suomen puolella selostajilla riittää tehtävää. Tämän vuoden selostajien valinnoista kaikki eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä.

Tässä vaiheessa kaikkien sydämet kuitenkin sulivat, kun Jack ja Rose, tai siis Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet nähtiin yhdessä poseeraamassa.

Oscar-gaala aloitetaan aina juontajan monologilla, eikä Chris Rockin versio jättänyt ketään kylmäksi tai epävarmaksi siitä, että mitä mieltä hän oli esimerkiksi #OscarsSoWhite -kohusta.

https://twitter.com/EskoSeppanen/status/704118757057294336

Mad Max: Fury Road -elokuva pokkasi jopa kuusi palkintoa, josta internet oli enemmän kuin mielissään.

Vuoden isä -palkinnon voitti eittämättä Chris Rock, joka keräsi yli 65,000 dollaria laittamalla tyttäriensä tyttöpartion töihin ja myymällä keksejä miljonäärejä täynnä olevalle gaalasalille.

Juontajana vitsit menivät illan aikana myös selvästi perille.

Lady Gagan koskettava Till It Happens To You -kappaleen esitys sai ainakin allekirjoittaneen kyyneliin.

Ja se ainut syy minkä takia kaikki katsoivat Oscareita tänä vuonna…

https://twitter.com/lokeshh05/status/704504409196093441

Lue myös: Chris Rock käsikirjoitti Oscar-juontonsa uudelleen kohun takia

Lue myös: Kuudes kerta toden sanoo – murtaako DiCaprio kirouksensa?

Kuva: Youtube