Night Terrors -mobiilipeli, joka tuo kauhuelokuvat henkiin reaaliajassa

Jos olet kauhuelokuvien sekä mobiilipelien ystävä, mutta hittipeli Pokémon GO ei juuri innosta, niin ehkä Night Terrors on enemmän sinun juttusi. Reaaliajassa ja -maailmassa pelattava selviytymispeli Night Terrors on Novum Analytics -yhtiön kehittämä peli mobiililaitteille, jossa tarkoituksena on selviytyä takaa-ajavista karmivista hirviöistä ja tapahtumista pimeässä huoneessa.

Peliä pelataan reaaliajassa ja se laajentuu Pokémon GO -pelin tapaan meidän maailmaan, joten elämys on vähintäänkin perus kauhuelokuvia ahdistavampi. Peliä voi pelata vain pimeässä huoneessa kuulokkeet korvilla, ja pelisovellus pystyy kartoittamaan tilat, joissa liikut sillä hetkellä – esimerkiksi oma olohuone. Sovellus pystyy myös manipuloida puhelintasi lähettämällä esimerkiksi pelottavia kuvia ja tekstiviestejä. Jos omistat AppleWatchin sovellus manipuloi peliä sykkeesi mukaan, eli mitä enemmän pelkäät sitä karmeammaksi peli muuttuu.

Peliä varten yhtiö keräsi rahaa joukkorahoituksen avulla täällä ja rahankeruu olikin huikea menestys, sillä rahaa kertyi melkein kaksinkertainen määrä alkuperäissummaan verrattuna. Pelin odotetaan ilmestyvän sopivasti Halloweenin alla, eli 31. lokakuuta.

Katso havainnollistava video pelistä alta.

Lähde: NowThis Future, Novum


Nelly on helsinkiläinen freelance-valokuvaaja/toimittaja, joka päätti ottaa härkää sarvista ja perustaa oman nettilehden. Intohimoina kuvaamisen lisäksi ovat musiikki, psykologia, hyvä ruoka ja kengät.