NYX Cosmetics saapui viimein pysyvästi Suomeen – haastattelussa meikkibloggaaja Rose Shock

Kaliforniasta kotoisin oleva kosmetiikkamerkki NYX saapui rytinällä Suomeen perjantaina 8. huhtikuuta. NYX on jo pitkään ollut ammattimeikkaajien ja kauneusbloggaajien suosiossa, ja näitä kulttimeikkejä on aiemmin joutunut hamstraamaan ulkomaan reissuilta. Kyseisiä ihanuuksia on voinut tilata Suomeen ennen vain muutamista nettikaupoista, tosin pientä osaa valikoimasta on saanut Suomestakin. NYX:llä on laaja valikoima tuotteita, jotka ovat saaneet inspiraatiota sosiaalisen median kuumimmista ilmiöistä. Se, mikä tuotteissa on parasta, on niiden todella hyvä hinta-laatusuhde.

Perjantaina 8. huhtikuuta NYX Cosmetics saapui Sokos-tavarataloihin, ja kaikki tuotteet vietiin kirjaimellisesti käsistä. Me täältä HeartBeatsin toimituksesta päätimme lähteä tutkimaan, mistä tässä meikkihysteriassa oikein onkaan kyse! NYX Nordics oli hankkinut Helsingin lanseeraustilaisuutta varten promokasvoikseen kotimaisen meikkibloggaaja Rose Shockin sekä Ruotsin oman vientituotteen, meikkitaitelija Linda Hallbergin.

Tilaisuus alkoi klo 15.00 faneille järjestetyllä Meet & Greetillä, jossa oli mahdollista ottaa yhteiskuva promokasvojen kanssa. Olihan meidänkin pakko mennä!

Polaroid CUBE

Koska tilaisuus oli järjestetty aikaisin arkipäivänä, ilmassa oli havaittavissa selvää jännitystä siitä, löytyisikö paikalle edes tarpeeksi väkeä. Huolet kaikkosivat kuitenkin nopeasti kellon lyödessä kolme, sillä jonoa NYX:n meikkiständille oli monen kymmennen metrin edestä, ja ihmisiä päästettiin tekemään ostoksia vain pieni määrä kerrallaan, aina viiden minuutin ajan.

Katso video lanseeraustilaisuudesta ja haastattelu upean RoseShockin kanssa alta!

Rose Shockin NYX Top 3:

  1. NYX Highlight & Contour Pro Palette, 26,50e
  2. NYX Make Up Setting Spray Matte Finish, 10,50e
  3. NYX huulipunat, alk. 5,90e

Tektsi: Leena Ruusu ja Nelly Tatti

Kuvat ja video: Nelly Tatti

Video-edit: Jenni Janas