Paperi T säväytti jälleen yleisönsä vuoden viimeisellä keikallaan

Paperi T:n vuoden viimeinen keikka pidettiin Helsingin The Cirkuksessa 22.12. Keikan alkulämmityksestä ja tunnelmista piti huolen kotimainen Joensuu1685 sekä sen päätähti Mikko Joensuu. Keikka oli osana Paperi T:n aka Henri Pulkkisen kesällä ilmestynyttä Kaikki on hyvin -albumin syyskiertuetta. Paikalla nähtiin stadin kovimmat fanit, sillä keikka oli myyty loppuun niinkuin monet muutkin Paperi T:n syyskeikoista.

Keikka oli kauttaaltaan onnistunut ja säväytti positiivisuudellaan. Paperi T:n esiintyminen on yllätyksellisen vuorovaikutteista ja täynnä hyvää energiaa. Kaikki on hyvin -albumin äänimaailma on nerokkaasti sävytetty ja ikäänkuin olisit itse kappaleiden skenaarioissa mukana. Paperi T sekä sen kuulijat tarvitsevat hyvän äänentoiston ja näin ollen The Cirkuksessa olikin erittäin onnistunut elokuvamainen tunnelma. Yleisö oli mukana biiseissä ja saneli rap-lyyrikon osoittamaan tahtiin. Keikan lopussa yleisön taputtaessa artisti kiitti ja vilkutti mukana olleille. Pulkkisen lavaesiintyminen on hyvin pelkistettyä, riisuttua ja aitoa.

Katso kuvagalleria Paperi T:n keikalta alta.

Kuvat: Adi Dobrin


Visuaalisen viestinnän monitaitaja, jonka bravuuri löytyy valo- ja videokuvauksen parista. Kansainvälisyys, globaalinen maailmankuva ja uudet ilmiöt inspiroivat minua. Harrastuksiini kuuluu rullalautailu, uinti ja taide. Nautin kesän tuomasta valosta!