PRKL Club tekee paluun – uusi koti löytyy Bar Bäkkärin tiloista

Helmikuussa lopettanut raskaamman musiikin yökerho PRKL Club palaa osaksi Helsingin yöelämää. Yökerhon isännät, Antti Siljamäki ja Tony Taleva liittyvät osaksi Bar Bäkkärin tiimiä, ja ryhtyvät yhdistynein voimin luotsaamaan siitä maailman parasta rock-mestaa Stadiin.

Uudistus näkyy Bar Bäkkärillä jo toukokuun puolella, sillä PRKL Club tuo mukanaan jo Kaisaniemen tiloissa tutuiksi tulleita bilekonsepteja, kuten suositun Trash Discon. Yhteistyötä juhlitaan kuitenkin virallisesti 26. toukokuuta Unholy Alliance -bileissä, jossa esiintyy muun muassa Finntroll.

“Ollaan Bar Bäkkärin kanssa aloitettu lähes samaan aikaan Stadissa, mutta kummastakin on muovautunut omanlaisensa. Onkin kiinnostavaa nähdä millaiseksi uusi yhteinen baari muodostuu, kun saamme molempien baarien niin nuoret kuin vanhemmatkin asiakkaat sekoitettua saman katon alle”, sanoo Taleva.

“Lisäksi yhteistyön myötä Bar Bäkkärin musiikkitarjonta tulee laajenemaan. Tähän saakka Bar Bäkkärillä on ollut enempi katupunkin ja metallin sekoitusta, kun taas PRKL CLUBilla nojattiin kasariin ja jyrkkään osastoon. Livepuolella Bar Bäkkärillä on mahdollisuudet tehdä hieman erilaisempia juttuja kuin vanhassa paikassamme.”

Bar Bäkkäri, Pohjoinen Rautatiekatu 21.

Lähde: Inferno