Robin juhlisti keväällä julkaistua nuottikirjaansa fanien kanssa Hard Rock Cafessa

28. toukokuuta oli kauniin kesäinen päivä, eikä suinkaan mikään aivan tavallinen. Hard Rock Cafe ja iki-ihana Robin nimittäin järjestivät Robinin Kaikki Hitit -kilpailun kyseisessä helsinkiläisessä ravintolassa, johon fanit olivat saaneet osallistua Instagramissa #robinkaikkihitit -tägillä. Teini-idolilta nimittäin ilmestyi huhtikuun lopulla Otavan kustantama Robin: Kaikki hitit -niminen nuottikirja.

IMG-20160616-WA0001

Instagram-kilpailun osallistujista valittiin viisi parasta, jotka saivat esittää kaksi kappaletta idolilleen. Toisen biisin piti olla Robinin oma biisi ja toinen oli täysin omavalintainen. Robinin lisäksi tuomaristossa istuivat Hannu Sormunen (Robinin manageri), Kim Kuusi, Otavan Maarit Pöytsiä sekä HeartBeatsin toimittaja/juontaja Jenna Alexa.

IMG-20160616-WA0002

Kaikki kilpailijat olivat käsittämättömän lahjakkaita nuoresta iästään huolimatta ja variaatiota oli kyllikseen. Toiset soittivat kappaleita yksin pianolla, kun taas toiset olivat päättäneet ottaa koko bändin mukaan. Olen varma, että näistä nuorista kuullaan vielä!

IMG-20160616-WA0021

Voittajaksi valittu 14-vuotias Henriette Plit esitti Robinin Sua varten sekä itse tekemänsä You And Me -kappaleen. Alkushokin jälkeen Henriette pääsi myös laulamaan Sua varten -biisin yhdessä idolinsa kanssa – ja tästähän yleisö hullaantui! Illan aikana Robin lahjoitti myös Hard Rock Cafelle omat lenkkarinsa seinälle ripustettavaksi.

IMG-20160616-WA0010

Voittajan julistamisen jälkeen Robin jäi vielä jakamaan nimikirjoituksia faneilleen. Olin henkilökohtaisesti yllättynyt siitä, kuinka “jalat maassa” artisti on – ja niin suloinen faniensa kanssa! Robinilla ei ollut kiire pois, ja kaikki fanit saivatkin rauhassa jutella ja ottaa kuvia kultakurkun kanssa. Voin sanoa, että tämän illan jälkeen minustakin on kehkeytyi pieni Robiner-fanityttö!

IMG-20160616-WA0016

Otsikkokuva: Lauri Hytti