Ruudolf ja Karri Koira viihdyttivät Nosturin uuden Katto Auki -klubikonseptin avajaisissa

Keskiviikkona nähtiin Helsingin Nosturilla jotain ennennäkemätöntä, kun Suomen ensimmäinen Katto Auki -klubikonsepti lanseerattiin. Tänä kesänä joka keskiviikko Nosturin lavalle nousee suomalaisen musiikin parhaimmisto ja katto aukaistaan koko keikan ajaksi. Illan lämmittelee ja lopettelee terassilla DJ.

DSC_3419 copy

Viime keskiviikkona Katto Auki -klubin avajaisissa lavalla nähtiin Karri KoiraRuudolf sekä Prinssi Jusuf, ja illan lämmitellyt ROS. Terassilla illan aloittivat DJ Nada & DJ Marc ja tunnelma oli iltapäivän ensitunneilta asti iloinen ja odottavainen.

DSC_3398 copy

Kellon lyödessä 21:00 ilmoitettiin yleisölle Karri Koiran ja Ruudolfin nousevan lavalle kymmenen minuutin päästä, jolloin musakansa alkoi valumaan Nosturin yläkertaan. Yläkerrassa yleisöä lämmitteli vielä yllätykseksi Prinssi Jusuf, joka piinaavan odotuksen jälkeen vihdoin spiikkasi illan pääesiintyjät lavalle. Kuten luvattua se kattokin aukesi ja valtava puhelinmeri kääntyi lavalta pois tuijottamaan Suomen suven kirkasta taivasta.

DSC_3290 copy

Alun teknisten ongelmien saattelemana keikka vaihtui hyvin äkkiä enemmän komediaklubiksi räpillä höystettynä – ja tämäkös kaunista keskiviikkoiltaa piristi! Yleisön mielestä aivan liian lyhyeksi jääneen keikan aikana kuultiin monipuolisesti tuotantoa sekä Karri Koiralta että itse asfalttikuningas Ruudolfilta, ja ainakin suurimmat hitit saatiin tanssittua yleisössä suurella tunteella ja Mammat riivaa -kappale sai viimeistään yleisön räjähtämään yhteislauluun sekä menevään tanssiin. Prinssi Jusuf viihdytti myös mukana, ja ainakin toimituksemme oli aivan hurmiossa ja vatsa nauramisesta kipeänä koko keikan ajan.

DSC_3464 copy

Tämä oli ehdottomasti hauskin keikka, jolla olemme koskaan olleet (hyvänmielen keikka hyvänmielen medialle heh heh) ja odotukset seuraaville Katto Auki -keikoille ovat kovat! Näet Nosturin Katto Auki -klubin tulevat artistit täältä. Samalla kannattaa myös katsastaa Nosturin Tunnelma Tiistait!

Katso alta kuvagalleria keikalta.

 

Teksti: Jasmiina Kiiski

Kuvaaja: Nelly Tatti