Seppälän ja Antti Tuiskun yhteismallisto lanseerattiin

Antti Tuisku suunnitteli rennon, sporttihenkisen vaatemalliston Seppälälle. Mallistossa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, istuvuuteen ja materiaaleihin. Seppälän mukaan tuotteista löytyy tarkasti mietittyjä yksityiskohtia. Antti Tuisku by Seppälä -malliston vaatteet ovat unisex-tyyliä, joten tuotteista suurin osa sopii sekä miehille että naisille.

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto sai alkunsa, kun Antti Tuisku ja Antin stylisti sekä ystävä Vesa Silver ottivat Seppälään yhteyttä.  Antin vahva visio omasta mallistosta ja sitoutuminen innosti heti Seppälän porukan puolelleen ja Antin nimikkomallistoa lähdettin  työstämään syksyllä 2015. Malliston suunnittelussa Antilla on itsellään ollut merkittävä rooli ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkonen on puolestaan pitänyt huolta siitä, että tuotteissa näkyy Seppälän näkökulma, ja että tuotteet soveltuvat Seppälän asiakkaille.

Vaatemallistoon voit tutustua täältä.

Antti Tuisku esiintyy Helsingin Kauppakeskus Forumissa perjantaina 22. huhtikuuta, jossa vaatteet ovat myös esillä tanssillisen muotinäytöksen muodossa.

Kuva: Seppälä