Star Wars -tapahtuma Hoth-Con järjestetään toistamiseen Helsingissä – vieraana Boba Fettin näyttelijä

Suomen ensimmäinen Star Wars -teemainen tapahtuma Hoth-Con palaa jälleen marraskuun viimeisellä viikonlopulla. Kerrassaan toisen kerran järjestettävä perheystävällinen tapahtuma pidetään Kulttuuriareena Gloriassa, Helsingissä 26.- 27. marraskuuta 2016. Tapahtumassa pidetään keskustelupaneeleita vierailijoiden kanssa molempien päivien ajan ja paikalla on myös useita näytteilleasettajia esittelemässä aiheeseen sopivia tuotteitaan.

Molempina päivinä järjestetään myös hauskat cosplay-kilpailut, joista lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivuilta. Paikalla on myös mahdollisuus hankkia One Eye Tattoon tekemiä Star Wars -aiheisia tatuointeja. Tarjoamme myös pelejä lapsille ja lapsenmielisille, valomiekka-opetusta LudoSport Swedenin opastuksella ja tietenkin mahdollisuuden osallistua isoon 32 pelaajan X-wing -lautapeliturnaukseen.

Vieraina on loistava ulkomainen ja kotimainen kasti: Jeremy Bulloch, joka esitti Boba Fettia Star Wars-elokuvissa, ohjaaja Timo Vuorensola, tuttu elokuvista Iron Sky/Iron Sky 2 sekä Star Wreck. Lisäksi mukana on käsikirjoittaja/ääninäyttelijä Pekka Lehtosaari, Rendel-elokuvan käsikirjoittaja ja toiminut mm. Batman-hahmon ääninäyttelijänä Suomessa sekä dubannut useita Disney-elokuvia suomeksi.

Mukana on myös cosplay-harrastajat 501st Legionista, Nordic Garrisonista sekä Rebel Legionista, jotka osallistuvat tapahtumaan hyväntekeväisyyden nimissä. 501st Legion kokonaisuudessaan on tunnettu ympäri maailman innoikkaina Star Wars -faneina ja hyväntekeväisyys-järjestönä. Hoth-Conissa pääset paikan päällä tutustumaan heihin ja kaikki halukkaat saavat myös tietää miten pystyvät liittymään heidän joukkoihinsa. Kaikki 501st Legionin keräämät tuotot menevät suoraan heidän valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle, josta ilmoitetaan myöhemmin Facebookin tapahtumasivulla.

Lauantai-iltana Hoth-Con järjestää Glorian tiloissa myös bändi-illan tapahtuman jälkeen, jossa esiintyy paikallisia ja ulkopaikkakuntalaisia metal-bändejä (K18).

Ajankohta:

Lauantai 26.marraskuuta klo 11:00-18:00
Bändi-ilta lauantaina 26.marraskuuta (K18)
Sunnuntai 27.marraskuuta klo 11:00-17:00

Liput:

alk. 10€ ja lasten liput 4€ (alle 16v.)

Huom. cosplay-kilpailujen ennakkoilmoittautuminen päättyy 30.8.2016.

Lisätiedot osoitteista:

www.hothcon.fi

www.headhunterstore.com

Lue myös: TOP 5: Mitä tiedämme tulevista Star Wars -elokuvista tähän mennessä?

Lue myös: Älyttömimmät Star Wars-fanituotteet listattiin