Tänä viikonloppuna herkutellaan katuruoalla!

Tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina 30.-31.1. päästään katuruoan makuun, kun Street Food Carnival –tapahtuma valtaa Kaapelitehtaan, ja paikan päälle kerääntyy yli 20 erilaista katuruoan tarjoajaa. Tapahtuma järjestetään jo toista kertaa, ja tänä vuonna Kaapelitehtaalla nähdään sekä muista tapahtumista tunnettuja katuruokataitureita että uudempiakin tuttavuuksia.

Ruokaa löytyy monenlaiseen nälkään, sillä mukana on niin suolaisia pääruokia kuin jälkkäreitäkin. Myöskään erilaisilta ruokakulttuureilta ei voi välttyä, sillä tarjonnasta löytyy muun muassa sushia, thaimaalaista, kreikkalaista ja fuusio-aasialaista ruokaa. Lista kaikista ruokapaikoista löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Kaapelitehtaalle voi suunnata lauantaina klo 12 jälkeen, ja nautiskella herkuista vaikka koko kahdeksantuntisen aukioloajan. Sen jälkeen järjestetään vielä neljä tuntia kestävät jatkobileet, joissa musiikkia tarjoaa rap-yhtye Gasellit sekä DJ:t Marc Fred ja Vesa The Vice. Sunnuntaina Street Food Carnival taas pyörähtää käyntiin tuntia aiemmin eli jo klo 11, ja kestää ilta kuuteen saakka.

Tapahtumaan saa ennakkolippuja Wolt-sovelluksen kautta. Aikuiselta sisäänpääsy maksaa 5 euroa, lapset taas pääsevät ilmaiseksi aikuisen kanssa. Jos siis hyvä katuruoka kiinnostaa, kannattaa napata mukaan kaveri tai vaikka koko perhe!

Avoinna:
La klo 12-20 + jatkobileet klo 20-24
Su klo 11-18

Tapahtumasta voit lukea lisää täältä!