#tbt: Oi rakas ysäri!

Pistetään HeartBeatsin ensimmäinen Top 5 -listaus käyntiin! Tänään pureudutaan vähän 90-luvun värikkääseen musiikkiin, ja haluaisin nostaa omasta kultaisesta lapsuudestani muutaman biisin, jotka vielä tänäkin päivänä saavat tanssijalkani vipattamaan ja energiatason nousemaan raketin lailla.

Baarityöskentelijänä en tiedä mitään parempaa kuin sen, kun DJ pläjäyttää jonkun seuraavista biiseistä soimaan – jaksaapa ainakin seuraavaan tiskillä oksennustaan pidättelevän känniääliön palvelemiseen asti!

5. Hanson – MMMBop
Tämä biisi oli yksi Tanskassa vietetyn lapsuuteni kovimmista biiseistä! Ah, niin ihanat suloisen komeat Hansonin veljekset. Parasta tässä biisissä on se, ettei kukaan muista sanoja – mutta ei sen niin väliä!

4. Spice Girls – Wannabe
Jokaisen tytön power-kappale, joka toimii kaikissa elämäntilanteissa; oli sitten sinkku, parisuhteessa tai jotain siltä väliltä.

3. Rednex – Cotton Eyed Joe
Toimii tiskin molemmilla puolilla – selväpäisellä puolella nostattaa varmasti tunnelmaa ja energiaa, kun taas märemmän puolen asiakkaiden kanssa voi jälleen bondata – ainakin biisin loppuun asti. Tämä rallatus jää aivan liian helposti soimaan päähän, eli biisin suurkulutusta en suosittele.

2. R. Kelly – Bump n Grind
“I don’t see nothing wrong with a little bump and grind”. Tarvitseeko tähän enää muuta lisätä?

1. The Bloodhound Gang – The Bad Touch
Jostain syystä tämä biisi ei vain koskaan vanhene tai ala kyllästyttää. Sopii lenkille, etkoiluihin, jatkoihin ja seuraavan aamun morkkikseen, siivouksesta puhumattakaan!

Extra: Blackstreet- No diggity

Jos innostuitte näistä, niin suosittelen tsekkaamaan myös meidän ysäri-soittolistan Spotify:sta!