#tbt: Unohdetut sarjat

Kuinka moni teistä muistaa nämä jo unholaan jääneet vanhat hittisarjat? Entä löytyykö teiltä omia suosikkeja, joita ei listalla ollut?

1. O.C.

Listan ensimmäinen nostalgiapläjäys vie meidät Orange Countyn ah-niin-kauniisiin maisemiin. Minut sarja vie nostalgisiin teinivuosiin, jolloin istuimme kaveriporukalla telkkarin ääressä, ja seuraavana päivänä koulussa puitiin koko jakso alusta loppuun asti läpi. Ja auta armias, jos uusin jakso jäi katsomatta!

2. Haluatko miljonääriksi?

Ette voi kuvitellakkaan iloani, kun Nelonen päätti tuoda tämän sarjan takaisin! Katsoimme lauantaina jaksoa yhdessä siskoni kanssa ja arvailimme tuttuun tapaan oikeaa vastausta – ja itse asiassa olisimme molemmat voittaneet ainakin 1 000 euroa! Jos kaipaatte rauhallista lauantai-iltaa, suosittelen kääntämään kello 20.00 Neloselle ja seuraamaan tätä jännitysnäytelmää!

3. Scrubs – Tuho-osasto

Mikäs sen ihanampaa kuin J.D:n ja Turkin bromance! Tämä sopii mahtavasti kaveriporukalla katseltavaksi esimerkiksi etkoilujen aikana. Jos kaipaa haastetta, voi asettaa itselleen juomapelin säännöt – esimerkiksi ryyppy joka kerta kun Dr. Cox sanoo jotain sarkastista tai Turk ja J.D jakavat bromance-hetken.

4. Charmed – Siskoni on noita

Varmasti kaikkien teini-ikäisten tyttöjen katsottavaa-listalla. Kavereiden kesken tapeltiin siitä, kuka oli kukin hahmo tai kuka haluaisi mieluiten olla. Ja ah, Leo Wyattia esittänyt Brian Krause saa vieläkin tämän tytön sydämen pamppailemaan!

5. Bel Airin Prinssi

Tuo valloittava ja hulvaton Will Smithin läpimurto. Sarja jaksaa naurattaa vielä tänä päivänäkin, ja nostalgia nousee 150%. Suosittelen katsottavaksi krapulaisena sunnuntaina, sekä nuhasta kärsiessä.


Markkinoinnin kandi, pamu, jonka intohimoina ovat mm matkailu, tapahtumatuottaminen, DIY-projektit ja musiikki. Elämän tehtävä: jakaa suomalaisen sisun ilosanomaa, hyvää karmaa ja rakkautta ympäri maailmaa