Testissä: FAST NIX ja NAX -proteiinipatukat

Toimituksemme urheiluteema jatkuu testituotteiden merkeissä. Kesän lopussa testasimme erilaisia herkullisia välipaloja, sekä urheilua tehostavia välipaloja ja jälkiruokia. Tällä viikolla vuorossa on suklaisia proteiiniherkkuja kahden erityyppisen patukan muodossa.

FASTin NIX- ja NAX -patukat sisältävät 10-15 grammaa proteiinia ja ovat perinteisestä proteiinipatukasta poiketen erityisen suklaisia ja herkullisia. Nämä punttistreeniin sopivat välipalat ovat kuin varta vasten luotuja suklaan ystäville!

NIX-patukoissa yhdistyy suklaan ja toffeen rapsakoiden krispien kanssa herkullisen maapähkinän tai vaniljan maut, jotka ovat varmasti jokaisen herkkusuun mieleen. NAX-patukat puolestaan yhdistävät proteiinikrispit valko- tai maitosuklaaseen, ja muistuttavat keveydellään kaupan hyllyn riisisuklaapatukoita.

Molemmat patukat ovat varmasti myös makeasta pitävien mieleen, minkä vuoksi kannattaakin huomioida sokerin määrä. Patukat sisältävät nimittäin noin 10-20 grammaa hiilihydraattia, mausta riippuen. Kireää kuntoa havittelevalle nämä eivät siis ole ehkä nappivalinta.

Aktiiviselle salitreenaajalle NIX- ja NAX -patukat ovat erinomainen herkkuvälipala pahimpaan herkkuhimoon. Toimitus fanitti erityisesti NIX-patukoiden toffeen ja suklaan yhdistelmää, joka piilotti alleen lähes täysin perinteisen heraproteiinin maun. Nam nam!

dav

Tutustu herkkuihin paremmin:
FAST NIX
FAST NAX

Lue myös: Testissä: FAST FUEL -urheilujuomajauhe

Otsikkokuva: FAST

Kuva: Daniela Nieminen