Testissä: FAST PROTEIN MILKSHAKE -proteiinipirtelö

Toimituksemme on syksyn mittaan testannut monenlaisia aktiivista elämäntapaa tukevia herkkuja, ja seuraavana vuorossa ovat valmiiksi sekoitetut herkulliset proteiinipirtelöt. FAST tarjoaa kiireiselle kuntoilijalle valmiiksi pullotettuna proteiinipirtelöitä kolmessa eri maussa. Maitopohjainen sukraloosilla makeutettu pirtelö sisältää 20 grammaa proteiinia, eikä yhtään lisättyä sokeria.

FAST PROTEIN MILKSHAKE:a on saatavilla kolmessa houkuttelevassa makuvaihtoehdossa: banaani, caramel-latte ja suklaa. Perinteinen suklaanmakuinen proteiinijuoma muistuttaa monelle tutusta suklaaherasta, kun taas caramel-latte sopii erityisen loistavasti kahvin ystävälle. Banaanijuoma tuo mieleen vanhanaikaisen banaanikaramellin maun.

Avaamattomana huoneenlämmössä säilyvä pullo kulkee helposti mukana niin treenikassissa salille kuin käsilaukussa töihin. Välipalana juoma on myös oivallinen, sillä se sisältää noin 145 kcal ja pitää proteiinipitoisuutensa ansiosta nälänkin poissa. Kevyt mutta maukas proteiinipirtelö sopii erityisesti voimaharjoittelusta pitävälle liikkujalle.

Lisätietoja proteiinipirtelöistä löydät täältä.

Lue myös: Testissä: FAST NIX ja NAX -proteiinipatukat

Lue myös: Testissä: FAST FUEL -urheilujuomajauhe

Teksti ja kuva: Daniela Nieminen