Testissä: Ihon epäpuhtauksista eroon Olivia Kleinin tuotteilla

Minulla on sekaiho, eli ihoni on todella herkkä ja t-alue rasvoittuu helposti. Kamppailin pitkään myös auringon aiheuttamien maksaläikkien kanssa, jotka ilmenivät mustina läiskinä ihollani. Ihonsävyni oli epätasainen ja kireän tuntuinen siitä huolimatta, että kokeilin minulle suositeltuja erilaisia kasvojenhoitotuotteita.

Ihonhoitorutiinini on kuitenkin ollut seuraavanlainen, jotta saavuttaisin pehmeän, kosteutetun ja puhtaan ihon:

Käytin kasvojen puhdistukseen kasvoille tarkoitettua puhdistusvaahtoa, puhdistusgeeliä tai afrikkalaista mustaa saippuaa ja viimeistelin hoidon kasvovedellä. Eri liikkeiden kosmetologit ovat suositelleet minulle kasvojen kosteuttamiseen päivävoiteen lisäksi yövoidetta ja seerumia.

Aloitettuani testaamaan ympäristöystävällisiä Olivia Kleinin tuotteita huomasin ensimmäisellä viikolla, että kasvoni reagoivat synnyttämällä näppylöitä. Osasin kuitenkin odottaa tätä, sillä ihoni reagoi aina uusiin tuotteisiin näin. Tuotteet tuntuivat ihollani kuitenkin todella miellyttäviltä ja pidin siitä, että voiteet olivat hajusteettomia. Eron näin siinä, että ihoni ei tuntunut pintakuivalta tai kireältä käytön jälkeen.

Olivia Klein – Oil Wash And Care & Wash Cloth

Ennen pääsin mustapäistä eroon vain saunomalla, sekä saunoessa samalla kuorimalla ihoani. Nyt kuitenkin koin, että Oil Wash And Care (puhdistus -ja hoitoöljy) ja Wash Cloth (ihonpuhdistusliina) tuotteilla pääsin niistä eroon jopa päivittäin. Ihonpuhdistusliinalla taputtelin vain puhdistusöljyn pois, ja riittoisa öljy puhdisti samalla kasvojeni epäpuhtaudetkin. Puhdistusliina oli hellävarainen, ja materiaalina on käytetty 100% happivalkaistua puuvillaa.

Puhdistusöljy 5/5, Puhdistusliina 4/5

Olivia Klein – Mineral Spray Toner & hoitoseerumit

Saunan jälkeen ruiskutin vielä Mineral Spray Toneria (mineralisoiva hoitoneste). Kasvojeni ollessa kosteat lisäsin päälle tehokosteuttavaa Hydra Seerumia. Hoitoseerumi imeytyi kasvoilleni nopeasti ja pienikin annos kasvoillani riitti kosteuttamiseen sekä meikin pohjustamiseen.

Hydra Serum sekä Balance Serum toivat iholleni tarvittavan syväkosteutuksen lisäpotkuna. Molemmat nousivat suosikkituotteikseni mineralisoivan hoitonesteen kanssa. Ne jättävät meikittömiin päiviin ihanan tasaisen ihon sekä kuulaat kasvot, ja meikkipäiviin upean lopputuloksen.

Spray Toner 3,5/5, Hoitoseerumit 5/5

Olivia Klein – Deep Peel

Olivia Kleinin Deep Peel -kuorintajauhe toimii kiireisinäkin aamuina, sillä se on helppokäyttöinen. Sekoitat sen vain valitsemaasi puhdistusgeeliin. Itse rakastan tätä tuotetta saunapäivinä, jolloin huomaan parhaan lopputuloksen. Ihoni näyttää todella tasaiselta, finnittömältä ja kosteutetulta. Seuraavana aamuna voit huomata kasvojesi olevan todella kirkkaat ja puhtaat. 5/5

Huomasin kuukauden jälkeen kuinka ihonsävyni tasoittui, tummat maksaläikät tasoittuivat enemmän ihonsävyni mukaan, eivätkä olleet enää yhtä tummia. Ihoni näyttää voivan paremmin, kasvoillani on luonnollinen hehku. Nyt tiedän miltä aito puhdas ja syväkosteutettu iho tuntuu. Olen nähnyt ihossani todella hyviä tuloksia lyhyessä ajassa.

Lisätietoa tuotteista löydät täältä.

Kuvat: Grace Kyanza