Testissä: LUSH – Valoa pimeyteen kosmetiikan avulla

Tällä viikolla testailimme LUSH-kosmetiikkayrityksen juhlasesongin uutuustuotteita. Tuotteita testasi itseni lisäksi esiteini-ikäinen tyttöni ja olimme molemmat äärimmäisen innoissamme säihkyvistä, miellyttävän tuoksuisista ja jopa pimeässä hohtavista tuotteista. Testiin saimme BOO!-suihkulimaa, kiinteää Snowflake-vartalovoidetta, Happy-suihkugeeliä sekä pimeässä hohtavaa Ghost In The Dark -saippuaa.

Happy -suihkugeeli

”Onnellisempien suihkujen puolesta!” lukee Lush-verkkokaupan sivulla ja lause sopii hyvin kuvailemaan tätä ihanaa suihkugeeliä. Todella rentouttavan ihana tuoksu valtaa ihon ja kaunis turkoosin väri kimalteella höystettynä piristää rutkasti suihkuhetkiä. Itselleni geeli sopi mainiosti jättäen ihon ihanan tuoksuiseksi ja huuhtelusta huolimatta sain myös nauttia suihkun jälkeen hempeästä hehkusta. En sitten tiedä, että oliko hehku peräisin geelin kimalteesta vai siitä, että ihoni oli vain onnellinen geelin hemmottelusta.

BOO! -suihkulima

Musta suihkulima oli todellakin täydellinen slimesta kiinnostuneelle esiteinille. Limaa ei kannata avata muualla kuin suihkussa, sillä se hieman sotkee, ja purkin tuoksu on myöskin suhteellinen voimakas. Jottei musta väri olisi liian pelottava, tuovat limassa olevat kimaltelevat hiukkaset juhlallisuutta. Me kaikki olemme ainakin kerran elämässämme halunneet sotkea koko kehomme mutaan tai muuhun yhtä sotkevaan. Lima on tähän täydellinen! Bambu-uutetta sisältävällä tummalla limalla on tarkoituskin sotkea itsensä kunnolla ennen peseytymistä. Bambu-uute kuorii ihon ja suihkun päätteeksi on tulos ihanan pehmeä. Teini olisi toivonut liman koostumuksesta hieman juoksevampaa, mutta muuta negatiivista ei ollut
sanottavana.

Ghost In The Dark -saippua

Tämä vegaaninen ja hauska kummituksen muotoinen saippua yllätti iloisesti meidät pimeässä hohtavuudellaan. Vaikka harvoin sitä tulee pimeässä käsiään pestyä, niin sitä kyllä tehtiin kun tätä saippuaa päästiin
kokeilemaan. Saippua jättää ihon pehmeäksi ja ihanan sitruksisen tuoksuiseksi. Jopa hieman hajusteherkkä ystäväni kehui tätä saippuaa. Oiva lahja esimerkiksi lapsille! Käytöstä huolimatta ei saippua kulu läheskään yhtä helposti kuin perinteiset kaupan pala-saippuat, eikä tämä
myöskään jättänyt alleen ällöttävää liejua vaikka oleilikin samalla saippua-alustalla kuin muutkin talouden saippuat.

Snowflake – kiinteä vartalovoide

Kun suihkuttelut oli hoidettu ja kädet pesty oli aika kosteuttaa. Päädyimme molemmat kokeilemaan myöskin tätä vegaanista palavoidetta. Kiinteä rasva oli minulle käsityksenä uusi, mutta Lushin henkilökunnan ohjeistuksen avulla selviydyttiin ja käytön helppous yllätti meidät molemmat! Vartalovoide levitetään suoraan palana iholle. Palaa hierotaan ihoa vasten, jolloin ihon lämpö sulattaa voidetta hitaasti suoraan iholle.

Tyttäreni kärsii talven aiheuttamasta kuivasta käsien ihosta, mutta hän kehui tätä todella paljon. Kylmäallergian tuoma ihottuma ei ollut ollenkaan läsnä kun voidetta levitettiin käsille. Pakkauksettomuus on aivan ihana konseptina, mutta toivoisimme kuitenkin, että tästä tehtäisiin joku mukaan kuljetettava käsivoideversio. Vaikka itse pala tuoksuu hieman, niin iholle tuoksu ei kuitenkaan siirtynyt oikeastaan ollenkaan.

Kuvat: Margarita Savelius


Margarita on eläimiä rakastava outolintu Helsingistä ja maailman paras äiti tyttärensä mielestä. Eläinten pelastamisen lisäksi tykkään kovasti neuloa ja unelmoida suuria - joku päivä vielä julkaisen oman kirjan.