Testissä: Syystalven pelastajat

Ilmojen kylmetessä kaipaa jokaisen iho kosteutta ja pientä nostatusta. Kosteustasapainosta ja vitamiinien saannista on hyvä huolehtia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Erilaiset seerumit ja kauneusöljyt nousevat kauneudenhoidossa erityisen tärkeään asemaan aina talven lähestyessä. Kesän hehku on ehdottomasti mahdollista saavuttaa myös vuoden pimeimpään aikaan huolehtimalla ihon kosteutuksesta ja suosimalla esimerkiksi heleyttäviä meikkipohjusteita. Saimme toimitukseen testiin muun muassa seuraavia syystalven pelastajajia niin luonnonkosmetiikasta kuin markettien tarjonnastakin, joihin voit tutustua alta.

Estelle & Thild Biodefense Multi-Nutrient Youth Oil

Tämä ylellinen sertifioitu luomuöljy ravitsee kasvoja ja hurmaa tuoksullaan heti korkin ensi avaamisesta! Ylellinen ruusunmarjaöljy sisältää tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja sekä taistelee ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Tästä tuotteesta on tullut kosmetiikkakaappini ehdoton helmi, jota voi huoletta käyttää vaikka päivittäin. Öljyisen ihon omaavana ei tämä öljy kuitenkaan tunnu liian öljyiseltä jokailtaiseen käyttöön. Iho tuntuu kosteutetulta, älyttömän pehmeältä ja heleältä – kuin keskikesän saunan jäljiltä! Öljy levittyy ihanasti ja tuntuu jo käsissä silkkisen pehmeältä. Todella riittoisa purkki ja ihan ehdoton lemppari!

Estelle & Thild Biodefense Multi-action Youth Serum

Tämä ihastuttava seerumi tuoksuu yhtä ihanalta kuin öljyisempi siskonsakin. Vitamiinirikas koostumus sisältää myös ruusunmarjaöljyä sekä valkoista teetä, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti, korjaavat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, ja ennen kaikkea jättävät ihon ihanan heleäksi. Oman teho-cocktailin saat aikaan yhdistämällä seerumin saman sarjan Biodefense multi-nutrient youth oiliin. Vaikkei tämä seerumi koostumukseltaan vedä vertoja edellämainittuun öljyyn, on se silti miellyttävä ja kosteuttava iholla. Ei ihan yhtä riittoisa kuin sarjan öljy.

Lumene Nordic-C Valo Glow Reveal Peeling Mask

Tämä kirkastavan ja kuorivan naamion teho juontaa arktisen luonnon vahvuuksista; C-vitamiinista, rikkaasta lakasta sekä pohjoisen lähdevedestä. Naamion sisältämät AHA-, glykoli- ja maitohapot kuorivat ihon, tasoittavat sen sävyä ja uudistavat ihon luonnollisen hehkun. Naamio on ihanan tuoksuinen ja tuo syystalven keskelle tuulahduksen kesää. Naamio levitetään puhtaalle, kuivalle iholle ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuutin ajan, jonka jälkeen se kannattaa pyyhkiä pois esimerkiksi kostealla vanulapulla tai pyyhkeellä. Huuhtele naamion rippeet kasvoilta lämpimällä vedellä ja lisää iholle Estelle & Thildin tehoseerumi ja öljy maksimoimaan ihosi sisäistä hehkua. Maskilla on hyvin hellävarainen ja miellyttävä geelimäinen koostumus, joka on helppo levittää kasvoille. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta puhtaalta, ja tuo myös mieleen kesän mökkisaunaillat. Ehdoton lisä jokaisen ihonhoitoon näin ilmojen kylmetessä.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer

Lumenen instant glow meikinpohjustaja sisältää niinikään pohjoista lakkaa ja lähdevettä, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa, sekä suojaavat UV-säteiden haitoilta. Primerin helmiäispigmentit tuovat kasvoille kaivattua hehkua talven keskellä. Nestemäinen primer on helppo levittää kasvoille ja on juuri passeli kylmenneiden säiden pelastaja! Rasvaiselle iholle tämä oli vielä loppukesästä liian öljyinen, mutta nyt ihon huutaessa lisäkosteutusta on tämä Lumenen primer ollut oikein miellyttävä käytössä.

BullDog Oil Control Blemish Targeter

Tämä epäpuhtauksien täsmähoito on aivan ehdoton jokaisen kylppärin kaappiin! Sopii niin miehille kuin naisillekin, vaikka BullDogin tuotteet pääsääntöisesti miehille onkin suunnattu. Saman merkin huulirasva on myös aivan ehdoton lisä jokaisen – miehen ja naisen – taskuun tuomaan helpotusta säiden pieksemille huulille.

Kuvat: Jasmiina Kiiski


Markkinoinnin kandi, pamu, jonka intohimoina ovat mm matkailu, tapahtumatuottaminen, DIY-projektit ja musiikki. Elämän tehtävä: jakaa suomalaisen sisun ilosanomaa, hyvää karmaa ja rakkautta ympäri maailmaa