Together For Syria -hyväntekeväisyystapahtuma Elmun Baarissa

Viime viikolla oli monessa paikassa ja monella tavalla tuettu Syyriaa ja sen nykyisestä tilanteesta kärsiviä. Vinkkasimmekin menovinkeissä Together For Syria -hyväntekeväisyystapahtumasta, jota vietettiin Elmun Baarissa 26. lokakuuta.

Toimituksemme kävi paikan päällä katsastamassa illan tarjonnan, ja osoittamassa tukensa hyvän asian puolesta. Illan aikana nähtiin taidokkaita esityksiä runoista tanssiin, lauluun ja pariakrobatiaankin. Tapahtumassa puhuivat myös Vasemmistoliiton Suldaan Said Ahmed sekä Helsingin Yliopiston tutkija Karin Creutz-Sundblom.

Paikan päällä tunnelma oli hyvin yhteisöllinen – kaikki tuntuivat olevan yhtä suurta perhettä. Tapahtumassa myytiin itse tehtyjä kauniita koruja, taidetta sekä suolaista ja makeaa leivonnaista. Samalla sai ihailla Elmun Baariin pystytetyn Mielikuvituksia-näyttelyn satoa.

Tässä vielä kuvia illan tunnelmasta.

 

 

Täältä voit seurata myös hyväntekeväisyyskohteen tilannetta, ruokajakelun ja hankkeen etenemistä.

Teksti: Jasmiina Kiiski

Kuvat: AD


Markkinoinnin kandi, pamu, jonka intohimoina ovat mm matkailu, tapahtumatuottaminen, DIY-projektit ja musiikki. Elämän tehtävä: jakaa suomalaisen sisun ilosanomaa, hyvää karmaa ja rakkautta ympäri maailmaa