Toimituksen valinnat: Ultimate vappu -videoplaylist

Tällä kertaa toimituksemme päätyi perinteisen Spotify-soittolistan sijaan hellimään lukijoitaan äänen lisäksi myös kuvalla. Luvassa siis vapun rientoihin sopivaa biisien ilotulitusta videomuodossa.

Nostimme listalta esiin muutamia helmiä erityisiin tunnelmiin. Pitäkää serpenteistänne kiinni ja nauttikaa menosta!

Ilta aluillaan. Tanssikengät kiiltävät valmiina illan menoihin ja tukka on suittu vimpan päälle kuntoon. Suun jo napsaessa voi ensimmäisiä siman kulauksia nautiskella näiden biisien tahtiin:

Nousuhumalan ollessa jo siinä pisteessä, että kaikki on mahdollista, on tämä biisi omiaan vauhdittamaan menoa:

Kun yön pikkutunneilla serpentiini alkaa painamaan kaulassa ja tanssilattialle mukaan on tullut vain kaksi vasenta jalkaa, näistä videoista on hyvä ammentaa inspiraatiota:

Lukuisista puheluista ja yksinäisistä Facebook-päivityksistä huolimatta kukaan ei halua juhlia sun kanssa, mut sä haluut pitää hauskaa ja juoda aamuun saakka:

Vinkkinä; Glitterinen vappuhattu on so last season, tästä voi hakea vähän etnisempää swagia omaan asuun:

Meikkitrendeihin inspiraatiota voi hakea tästä:

Vappua on juhlittu railakkaasti. Heräät seuraavaan aamun, katsot peiliin ja silmät ovat kuin särjellä; yhtä punaiset. Kaiken lisäksi suu on kuiva kuin beduiinin sandaali. Koneelle mentyäsi huomaat jonkun käpälöineen soittolistaasi ja sieltä löytyvät loopilla seuraavat biisit: 

Ja jos ei vielä ollut huono ja vähän pelokas olo, näillä sen saa varmasti:

Psyykkeen tasaantuessa ja pahimpien itäsaksalaisten moukarinheittäjien hiljentyessä vasemmassa aivolohkossa, voi tämän biisin saattelemana jatkaa hyvillä mielin nestepitoiselle vappubrunssille ja aloittaa listan kuuntelun alusta:

Jos tämä ei vielä riittänyt, täältä pääset nauttimaan koko videosoittolistasta.

Riemukasta vappua arvon lukijat!