Top 5: Aikuisten adventtikalenterit, joita et kuvitellut tarvitsevasi

Aikuisten joulukalenterit ovat nykyään in, ja niistä hehkutetaan niin blogeissa kuin erilaisissa Facebook-ryhmissäkin. Me HeartBeatsillä halusimme koota alle mielenkiintoisia, moniulotteisia ja jopa tarpeellisia joulukalentereita, joista on sekä iloa joulukuulle että seuraavalle vuodelle. Väistykää siis elähtäneen makuiset suklaakalenterit, sillä täältä tulevat vuoden 2018 aikuisten joulukalenterit.

1. Kosmetiikkaa naisille

Brittiläinen Asos ja kotimainen Lumene tarjoavat tarpeellista ja laadukasta sisältöä hyvään hintaan.

Asoksen adventtikalenteri sisältää mm. tuotteita seuraavilta brändeiltä: Bobbi Brown, Clinique, Carmex, Glamglow, Holika Holika sekä Alpha-H. Asokselta voi helposti tilata Suomeen ilman tullimaksuja ja postituskuluja.

Lumenen kalenteri sisältää 20 ihonhoito- ja 4 meikkituotetta.

2. Kosmetiikkaa parrakkaille miehille

Mikäs sen hauskempaa parrakkaille miehille joulun alla kuin löytää joka päivä kalenterista uusi ihanan tuoksuinen partaöljy. Tästä on iloa niin kantajalleen kuin läheisille.

The Bearded Man Companyn partaöljykalenteriin voit tutustua täältä.

3. Teen nauttijoille

Ruohonjuuri tarjoaa taas tänä vuonna English Tea Shopin suosittua tee-adventtikalenteria. Kalenteri sisältää jouluisia erikoismakuja.

Sokokselta voi löytää Pukka-brändin luomutee-adventtikalenterin.

4. Hyvinvointia koko perheelle

The Body Shopin äärettömän suositut ja hyviä arvostelua keränneet adventtikalenterit ovat taas täällä! Kokovaihtoehtoja on kolme, mutta kaikissa suunnilleen sama sisältö, eli vartalo-, kylpy-, ihonhoito-, meikki- ja hiustenhoitotuotteita.

5. Erotiikkaa sitä kaipaaville

Lisää ripaus maustetta makkariisi näillä adventtikalentereilla!

Amorelie-joulukalenteri sisältää hieromatuotteita, seksileluja sekä mielikuvitusta ja intohimoa kiihottavia välineitä. Kalenteri soveltuu sekä pareille että sinkuille, niin naisille kuin miehille suuntauksesta riippumatta.

Sinful tarjoaa pariskunnille eksotiikkaa ja hauskaa ajanvietettä joulukalenterin merkeissä. Sisältää myös inspiroivan vihkosen täynnä asiantuntevaa opastusta ja vinkkejä.