Vallila vilkastuu entisestään – Konepaja Brunoon tulossa uusi kaupunkikulttuurin keskus!

Näin kesän kynnyksellä moni paikka herää eloon ja kaikenlaista uuttakin viihdykettä on syntymässä vireille – näin myös Vallilassa. Konepajan Brunoon, joka tunnetaan tällä hetkellä lähinnä kirpputorina, avataan toukokuun loppupuolella uudenlainen keskus, joka yhdistelee musiikkia, katuruokaa sekä monenlaista kulttuuria, kertoo Nyt-lehti. Tarjolla tulee olemaan ainakin livemusiikkia ja klubeja, eikä myöskään terassikeleistä nauttivia ole unohdettu, sillä pihalle avataan iso, koko rakennuksen mittainen terassi.

Viikoittain vaihtuvasta ruokatarjoilusta vastaa Street Gastro, joten pettymyksiä ei varmasti ole luvassa. Aurinkoisina päivinä katuruoastaan tunnetun Street Gastron tarjoiluista voi nauttia piha-alueella, ja huonolla ilmalla myös rakennuksen isossa salissa, jossa toimii päivisin myös kirpputori.

Ruoan ja musiikin lisäksi Vallilaan halutaan luoda myös jonkinlainen ”luova tila”, jossa on esimerkiksi taidetta ja muuta vaihtoehtoista toimintaa. ”Sinne voi tulla vaikka maalaamaan tai joogaamaan. Tarkoitus on perustaa myös barber shop ja ehkä tatuointiliike”, vastaaja tuottaja Krista Huovinen kertoo. Myös Helsinki Night Market, joka järjestettiin viime vuonna Teurastamolla, pidetään tänä vuonna Konepajan Brunossa.

Avajaisia juhlitaan Vallilassa toukokoon viimeisenä lauantaina eli 28. päivä ja esiintymässä nähdään Hisser. Kannattaa siis ehdottomasti merkata päivä kalenteriin ja käydä tsekkaamassa, mistä on kyse! Itse ainakin aion jossain vaiheessa testata terassikelit, etenkin kun Bruno sijaitsee ihan kävelymatkan päässä.

Lähde: Nyt

Kuva: Konepajan Bruno