Vansin uusi kokoelma juhlistaa myöhäisillan snackseja

Haaveiletko iltaisin rasvaa tihkuvista pizzapaloista tai sokerisista donitseista? Etkö enää muista, milloin olet viimeksi lähtenyt suoraan kotiin baari-illan jälkeen, ilman yömyöhäistä roskaruoka-annosta? Tai ovatko makeat ja suolaiset iltanaposteltavat vain yleisesti lähellä sydäntäsi?

vans_store_helsinki2

Naisten printtejä.

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, meillä on sinulle täydellinen kokoelma: Late Night Pack by Vans.

vans_naisten_erimallit

Hampurilaisprinttiä löytyy kahdessa eri mallissa sekä naisille että miehille.

Etenkin suosituista tennareistaan tunnettu Vans on tuonut brändin faneille jälleen uuden kokoelman, joka on tällä kertaa täynnä klassikkosnackseja, kuten pizzapaloja, hampurilaisia, donitseja, tacoja ja ranskalaisia. Malliston herkulliset printit eivät varmasti jätä ketään kylmäksi! Nälkäiseksi ehkä..

vans_miesten_slipon

Miesten slip-on-malleja.

Kokoelma kantaa nimeä Late Night Pack, ja sisältää muun muassa Authentic-, Sk8-Hi- ja Slip-On -mallisia kenkiä printeissä, jotka ovat täynnä sekä makeita että suolaisia suosikkiherkkuja. Kenkien lisäksi saatavana on myös esimerkiksi paitoja, hattuja, reppuja, sukkia ja jopa henkseleitä!

vans_miesten_printit

Miesten printtejä.

Late Night -kokoelman kenkiä on saapunut nyt myös Helsingin Vans-liikkeeseen, joka sijaitsee Forumissa. Mukana on sekä miesten että naisten malleja monissa printeissä. Kannattaakin käydä tutustumassa kokoelman kuoseihin ja valita joukosta oma suosikki nopeasti, nimittäin nämä tuotteet eivät varmasti kauaa hyllyillä makoile. Kenkien hinnat pyörivät 75-90 euron välillä.

Vans-liikkeen lisäksi kokoelmaa saa myös ainakin Internetin kautta ulkomailta.

Lähde: Vans.com / Vans Store Helsinki

Kuvat: Nelly Tatti