Veren vangit -elokuvasta uudelleenfilmatisointi – Pääosassa Jared Leto?

Elokuvan Tähtiin kirjoitettu virhe –ohjaaja Josh Boone on vahvistanut työskentelevänsä Veren vangit -elokuvan uudelleenfilmatisoinnin parissa. Universal Studios uusi oikeutensa Anne Ricen 13-osaiseen Vampyyrikronikat -kirjasarjaan noin kaksi vuotta sitten. Silloin uutisoitiin, että Brian Grazer tuottaa Vampyyri Lestat -elokuvan Imagine Entertainmentille Alex Kurtzmanin, Roberto Orcin ja Bobby Cohenin kanssa. Noin viikko uutisen jälkeen julkistettiin, että Boone oli aloittanut alustavat keskustelut elokuvan kirjoittamisesta ja ohjaamisesta. Sen jälkeen elokuvasta ei ole kuulunut – ennen kuin nyt.

Radiohiljaisuudelle saatiin päätös, kun Boone julkaisi kaksi viikkoa sitten Instagram-tilillään kuvan tulevan elokuvan käsikirjoituksesta. Toisin kuin spekuloitiin, käsikirjoitus perustuu kirjoihin Veren Vangit ja Vampyyri Lestat, mutta Kadotettujen kuningatar on jätetty tarinasta kokonaan pois. Tämän lisäksi elokuva imee vaikutteita myös muista Anne Ricen Vampyyrikronikat -sarjan kirjoista.

Ohjaaja muistuttaa Nightmare Magazinen kanssa tehdyssä haastattelussa, että näin ison ja kalliin elokuvaprojektin toteuttaminen on pitkä prosessi, eikä valmista tule käden käänteessä. “Elokuvan teko tulee viemään useita vuosia, sillä kirjojen maailman toteuttaminen on hintavaa ja tarinoiden muuttaminen elokuvamuotoon haastavaa”, Boone toteaa. Ohjaajalla on kuitenkin suuria unelmia ja visioita Vampyyrikronikoihin liittyen; Lestatin faneille on tiedossa paljon odotettavaa. Elokuvia on nyt suunnitteilla jo trilogian verran ja Boone unelmoi myös televisioon tulevasta spin off-sarjasta: “Tv-sarjassa pääsisi avaamaan sivuhahmoja ja heidän tarinoita paremmin auki”.

Myös elokuvan pääroolista ollaan huhuttu paljon; Jared Letoa on povattu Lestatin rooliin. Aiemmissa elokuvaversioissa Lestatin rooleissa ollaan mm. nähty sekä Tom Cruise että Stuart Townsed.

Mitä mieltä te lukijat olette – odotatteko innolla elokuvaa ja kuka olisi oikea henkilö Lestatin rooliin?

View this post on Instagram

#annerice #vampirechronicles #thevampirelestat

A post shared by Josh Boone (@joshboonemovies) on

Kuva: Youtube

Lähde: Slashfilm